30 серпня виповнюється рівно 15 років з моменту старту будівництва мостових переходів через Дніпро в Запоріжжі. Міська влада і навіть президенти обіцяли побудувати в місті мости, обіцяли, але не зробили. За 15 років обіцянки залишилися лише обіцянками. Зараз для будівництва потрібна сума в 15 млрд гривень, звичайно, таких грошей у бюджеті немає. Тому запорожці вирішили відзначити ювілейну дату по-своєму.

Недобудовані мости стоять покинуті нареченої.

"У цю п'ятницю ми запрошуємо жителів Запоріжжя та представників громадськості на урочисту церемонію на честь 15 років будівельних страждань до найбільшого у місті символу корупції — недобудованим мостам. У програмі заходу: "відкриття алеї мостовий ганьби" - фотографій всіх тих, хто обіцяв запоріжцям побудувати мости в найближчі терміни; відкриття пам'ятного знаку "15 років будівництва"; церемонія вшанування. Початок заходу о 17:00", - йдеться в анонсі на Facebook.

У Дніпрі відкриють алею мостового ганьби.

Запорожців чекають на мостах-недобудовах, в'їзд зі сторони Набережної магістралі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що синоптики спрогнозували, яка погода буде на території України в найближчі дні, 26-29 серпня.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.