29 серпня о 19:00 на Алеї захисників України у парку Металургів віддадуть шану загиблим захисникам Української держави.

У Запоріжжі до нової пам'ятної дати проведуть кілька заходів. За інформацією прес-служби ОДА, у парку Металургів о 9.30 відбудеться мітинг та покладання квітів. Сюди запрошені родичі та побратими загиблих захисників, волонтери та чиновники. В 19.00 в тому ж парку Металургів пройде не офіційний захід.

Перший День пам'яті захисників України: що заплановано в Запоріжжі.

По інформації ЗОДА, понад 150 мешканців Запорізької області загинули на Донбасі.

29 серпня – День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що з Донбасу прийшли дуже погані новини. Стало відомо, що у вівторок, 27 серпня, в районі Новоазовського вітропарку на окупованій донецькими бойовиками території спалахнув потужний пожежа.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.