В окупованому Криму росіяни на очах у всіх намагались зґвалтувати місцеву жительку. Про це повідомляє "Кримський бандерівець" у Твіттер.

Прикрий інцидент мав місце у Севастополі. Там група кавказців на очах у перехожих вдарили місцеву мешканку по голові, повалили її на землю та почали роздягати. Це все сталось на очах у перехожих.

11-річну дівчинку зґвалтував коханець бабусі
11-річну дівчинку зґвалтував коханець бабусі

В страшну ситуацію втрутились інші чоловіки, заступившись за потерпілу. Через це сталось масове побоїще.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Крым. Жить в оккупированном Севастополе без бандер все страшней. Понаехавшие кавказцы продолжают ущемлять русскоязычных. Очередные залетные пытались изнасиловать девушку в парке. Комментариев много. Прочтите некоторые из них", - йдеться у повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У коментарях користувачі вибухнули масою негативу про неадекватну поведінку нападників і ситуацію, що склалась із анекосованим Кримом загалом.

Нагадаємо, що в мережі оприлюднили фото чоловіка, який зґвалтував і пограбував дівчину у Києві, прикинувшись таксистом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Києві на Новоірпінській трасі чоловік-таксист завіз дівчину до лісу і зґвалтував її.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з російської столиці згвалтували в "Яндекс. Таксі".