Завтра, у п'ятницю 6 вересня, погода в Україні буде по-осінньому помірною і теплою. В деяких областях пройдуть дощі. Вітер сухий, північно-східний.

На заході України вночі стовпчики термометрів опустяться до +11...+14 градусів, а вдень повітря прогріється до +21...+25 градусів.

На півночі і в центрі країни вночі похолодає до +12...+18 градусів, а вдень стане тепліше до +22...+27. Можливий короткочасний дощ в Чернігівській, Сумській, Полтавській і Кіровградській областях.

На сході України вночі синоптики прогнозують +14...+18 градусів тепла, а вдень темература буде коливатися в межах +26...+27 градусів. Короткочасні опади можуть пройти в Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

На півдні країни вночі метеорологи обіцяють +16...+18 градусів, а вдень потеплішає до +24...+28 градусів.

У Києві вночі температура опуститься до +15...+17 градусів, удень повітря прогріється до +20...+23 градусів. Опадів не предвидитя. Вітер північно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

Нагадаємо, раніше у Києві скасували шість рейсів міської електрички.

Також Знай.uа писав, що синоптики прогнозують дощову атаку, осінь нікого не скривдить.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Шевченківському гаю відновлять старовинний вітряк, - ось ця краса.