Погода в Україні в кінці тижня, як повідомляють синоптики, буде теплою і комфортною. Лише в деяких областях пройдуть дощі. Пориви вітру можуть досягати 10 м/с.

На заході країни у всіх областях пройдуть короткочасні дощі з грозами. Вночі температура повітря опуститься до +9...+14 градусів, а вдень потеплішає до +22...+26 градусів.

На півночі і в центрі України вночі стовпчики термометрів опустяться до +13...+17 градусів, а вдень стане тепліше до +26...+29 градусів.

На сході України вночі синоптики прогнозують +10...+15 градусів, вдень температура коливатиметься в межах +25...+28 градусів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На півдні країни вночі очікується +15...+19 градусів, а вдень повітря прогріється до +25...+29 градусів.

У Києві на вихідних вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+17 градусів, а вдень потеплішає до +25...+28 градусів. Вітер південно-східний та східний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, раніше у Києві скасували шість рейсів міської електрички.

Також Знай.uа писав, що синоптики прогнозують дощову атаку, осінь нікого не скривдить.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Шевченківському гаю відновлять старовинний вітряк, - ось ця краса.