Постраждалих в резонансній ДТП у Києві за участю тещі шоумена Сергія Притули Лілії Сопельник, нібито звинуватили у відмові розглядати пропозицію про матеріальну допомогу в лікуванні. Про це повідомив київський адвокат Юрій Сухов.

Сухов написав, що ця ситуація його дуже здивувала.

"Родичі громадянки Сопельник, підозрюваної у резонансному ДТП, звинуватять потерпілих, одна з яких перебувала майже два тижні в критичному стані, у відмові, протягом двох тижнів, розглядати пропозицію про матеріальну допомогу в лікуванні (хоча перше побажання надійшло не раніше, ніж днів через п'ять)", – зазначив адвокат.

Також, за його словами, потерпілі стали винуватими" в тому, що пізно зареєстрували рахунок для збору коштів на лікування.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"І виявляється, вони не мають права отримувати кошти на лікування від інших людей, крім громадянки Сопельник та її родичів", – додав обурений Юрій.

Даже не мог себе представить, что родственники гражданки Сопельник, подозреваемой в резонансном ДТП, обвинят...

Geplaatst door Юрий Сухов op Zondag 8 september 2019

До того ж, він розповів, що закон не зобов'язує потерпілу сторону приймати допомогу від підозрюваного. Також робити це чи ні – вирішує тільки потерпілий, а не його адвокат. Причому зробити це він може не відразу, а коли захоче.

У свою чергу адвокат потерпілих Дмитро Шевченко оголосив в мережі збір коштів на лікування його клієнтів. Захисниця підозрюваної запевнила, що інша сторона ігнорує їхні пропозиції щодо матеріальної допомоги та оприлюднила докази відмови.

Нагадаємо, що авто відомої волонтерки розбилося в ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом молдавани потрапили в страшну ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що молодий киянин загинув у страшній ДТП.