У п'ятницю, 20 вересня, в Україну прийде справжнє осіннє похолодання. В Укргідрометцентрі прогнозують, що частина областей країни опиниться в полоні дощів. При цьому нічна температура в деяких регіонах знизиться до +5 градусів.

Вдень температура повітря знизиться до +12 +16 градусів, у південних областях трохи тепліше - до +18. Нічна температура може опуститися до 5 градусів.

Погода в Україні 20 вересня

В Києві 20 вересня очікується дощ. Температура повітря вночі опуститься до +6 +8, вдень - +11 +13 градусів.

У Львові синоптики обіцяють похолодання, місцями можливий дощ. Стовпчики термометрів уночі покажуть +5 +7, вдень трохи потеплішає - +12 +14 градусів.

В Одесі 20 вересня дощі трохи відступлять і температура повітря вдень сягне +16 +18 градусів, вночі стовпчики термометрів покажуть +6 +8.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В Дніпрі у п'ятницю є ймовірність дощу. Вночі температура становитиме +6 +8, вдень - +16 +18 градусів.

У Харкові 20 вересня можливі короткочасні дощі. Вночі термометри покажуть +5 +7, вдень - +14 +16 градусів.

На Закарпатті прогнозують дощі та похолодання. Температура повітря вночі до +5 +7, вдень не перевищить +14 +16 градусів.

Нагадаємо, що синоптики попередили про бурю, що насувається на Українуі. Дощі йтимуть практично на всій території нашої країни.

Як повідомляв портал Знай.uа, люта стихія залишила франковчанина без машини, корвалол не допоможе.

Також портал Знай.uа писав, що в вересні, за рахунок низької температури повітря може бути сніжна погода. 18 вересня на горі Піп Іван Чорногірський випав дрібний сніг.