Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook дала українцям чергові поради щодо здоров’я. Цього разу колишня українська чиновниця розповіла про випаданні волосся у жінок.

Уляна Супрун застерігає, що втрата волосся може бути симптомом, який сигналізує про серйозні проблеми зі здоров'ям. Саме тому вона радить уважно віднестись до такої проблеми та навідатись до свого лікаря.

Допис Уляни Супрун

При виявленні проблеми Уляна Супрун рекомендує пройти огляд в терапевта, гінеколога, ендокринолога або навіть імунолога. Оскільки втрата волосся може бути наслідком серйозних проблем зі здоров’ям: синдрому полікістозних яєчників або навіть і пухлини.

Уляна Супрун

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Часто шевелюра починає рідшати після народження дитини.

"Справа в тому, що при вагітності зростає рівень естрогенів, що дарує жінці розкішну шевелюру. А після пологів рівень гормону нормалізується, що призводить до тимчасової втрати волосся. Але через кілька місяців волосяний фолікул знову почне зростати. Це - природні процеси, на які ніяк не вплинути, і "лисою" вони вас не зроблять", - стверджує Супрун. Уляна Супрун

Порушенні роботи щитовидної і паращитовидної залоз, анемія, стрес або тривале інфекційне захворювання можуть бути причинами випадіння волосся на голові і по краях брів.

Випадання волосся може бути наслідком серйозного захворювання

Уляна Супрун називає і інші причини облисіння – це може бути дотримання суворих дієт, зловживання протеїновими коктейлями, операції. Спровокувати випадіння волосся можуть також деякі медикаменти, в тому числі антикоагулянти.

Нагадаємо, раніше Уляна Супрун розказала, що треба знати про еректильну дисфункцію

Як повідомляв портал "Знай.ua", Супрун перерахувала ознаки, які можуть свідчити про намір накласти на себе руки

Також "Знай.ua" писав, що Уляна Супрун докладно розписала своє невдоволення роботою нової влади