Стало відомо, що практично півсотні осіб і 17 одиниць техніки допомагали постраждалим і усунути наслідки жахливої ДТП в Житомирській області. В результаті аварії загинули 9 осіб. Про подробиці ліквідації ДТП повідомили в Управлінні ДСНС України в Житомирській області.

"Одночасно з евакуацією громадян з понівеченого транспортного засобу рятувальники також дістали 4 загиблих осіб. Крім цього бійці ДСНС пролили піною кабіну бензовозу, яка диміла і для запобігання вибуху вимкнули двигуни обох великогабаритних автомобілів", - розповідають рятувальники.

До того ж, для того, щоб дістати тіла 5 загиблих осіб, які перебували під автобусом, рятувальники додатково залучили автокран місцевого підприємства.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Все на місці події працювало 47 осіб і 17 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 15 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки. Від медицини катастроф - 6 бригад швидкої медичної допомоги, 18 осіб. Від правоохоронців - 6 екіпажів, 12 чоловік особового складу. Від служби автомобільних доріг - 2 особи та 1 одиниця техніки", - підкреслили в управлінні ДСНС.

Нагадаємо, що сім'ям загиблих у страшному ДТП під Одесою допоможуть грошима.

Як повідомляв портал Знай.ua, харків'янин на шаленій швидкості влетів в яму комунальників Кернеса.

Також портал Знай.ua писав, що на Львівщині автобус переїхав труп.