Майже щодня в українських ЗМІ і соціальних мережах повідомляють про зникнення людей. Когось знаходять відразу, а деякі шукають роками. Після початку війни на Донбасі кількість зниклих стрімко зростає.

За останні вісім місяців у державний розшук оголошено 6289 людей, зниклих безвісти, зокрема 1076 дітей. Всього знайдено 5367 осіб, з них дітей - 1050. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

За минулий рік у державний розшук оголосили 8692 людей, зниклих безвісти, з яких - 1485 діти. Знайшли 7254, зокрема 1442 дітей.

У 2017 році за заявами про зникнення 34-35 тисяч було знайдено. У 2016 році таких людей було на 9 тисяч менше.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Департаментом карного розшуку Національної поліції України постійно здійснюється контроль за забезпеченням ефективного реагування на повідомлення та заяви про безвісне зникнення та викрадення громадян, зокрема дітей, своєчасного здійснення комплексу необхідних заходів, спрямованих на встановлення місця їхнього перебування, недопущення зволікання в організації розшуку таких осіб, а також розкриття вчинених проти них злочинів", - розповіли в поліції.

Нагадаємо, що Одесу сколихнуло зникнення відразу чотирьох дівчаток.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом в очеретах знайшли зниклу дитини.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові шукають жінку в чорному.