5 жовтня в Буковелі, Івано-Франківська область, випав перший сніг. 7 жовтня, понеділок, сніг все ще лежить і радує туристів і відпочиваючих. Засніжило верхівки гір та лісу.

На Facebook-сторінку курорту Буковель запостили онлайн-трансляцію з верху підйомника і підписали: "6 жовтня, перший сніг у Буковелі! Зима скоро, сезон близько!".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

#likebukovel Залиште свій відгук про Буковель ❤️ ⠀ 6 жовтня, перший сніг у Буковелі! Зима скоро, сезон близько! ❄️ #зимаскоро ⠀ Розігруємо 3 комплекти квитків у VODA club! ⠀ Щоб взяти участь у конкурсі та отримати можливість виграти приз, поширте цю публікацію на свою сторінку (репост має бути публічним), у розділі «відгуки» (review) напишіть відгук про курорт Буковель та в коментарях до цієї публікації розмістіть скріншот вашого відгуку з хештегом #likebukovel. ⠀ А хто вже залишив свій відгук на сторінці Facebook, поставте оцінку в Google > bit.ly/google_bukovel, в коментарях до публікації залиште скріншот відгуку з хештегом #likebukovel і продовжуйте брати участь в конкурсах 😉 ⠀ Призи дійсні до 30.11.2019 Розіграш відбудеться 9 жовтня!

Geplaatst door Буковель Bukovel op Zaterdag 5 oktober 2019

Фотографії завалених пухнастим снігом краєвидів почали викладати в соціальну мережу туристи:

Відпочиваючі також активно фотографуються на тлі зимової казки, що тільки-но починається:

#likebukovel Залиште свій відгук про Буковель ❤️ ⠀ Ловіть перші зимові фото з Буковеля 😍 Скоріше залишайте всі справи та...

Geplaatst door Буковель Bukovel op Zondag 6 oktober 2019

Нагадаємо, раніше зима не за графіком: Карпати засипало снігом, кадри аномалії.

Також Знай.uа писав, що в Україну прийшла зима, жителі радіють першому снігу: новорічні кадри в розпал осені.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на Львів насувається шторм зі снігом, - рятувальники попередили про небезпеку.