День защитника в прозе
День защитника в прозе

Вся Україна готується до головного свята осені - Дню захисника України. Головний день всіх українських військових і всіх чоловіків припадає на 14 жовтня. В цей же день святкується і Свято Покрови Богородиці, що робить дату знаменної двічі.

Поздоровлення на День захисника України мільйони українців будуть надсилати в понеділок. Адже саме на цей день припадає святкування, яке дарує українцям державний вихідний день.

У цій статті ми коротко, але докладно розповімо про День Захисника України, його історію, традиції та особливості. Також в цьому матеріалі ви знайдете кращі поздоровлення в прозі, які можуть розтопити серця навіть найсуворіших захисників України.

14 жовтня: чому ця дата особлива для українців

День защитника в прозе
День защитника в прозе

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Привітання з Днем Захисника Вітчизни особисто або по СМС саме 14 жовтня українці почали відправляти зовсім недавно - з 2014 року. Цей день прийшов на зміну старому радянському святу на честь військових, що відзначається 23 лютого.

З початком україно-російської війни в нашій країні прийняли рішення відмовитися від радянського минулого і сконцентруватися на новій дат, яка покликана відзначити сучасних військових, які захищають нас на Сході і відзначити досягнення військових минулого.

Однак, відправити поздоровлення з 14 жовтня можна не тільки військовослужбовцям, а й татові, одному, синові, чоловікові, куму брату, колегам, начальнику, дядькові і навіть подругам, які в сучасній Україні також вважаються захисницями країни нарівні з представниками чоловічої статі.

Прикольне привітання або картинка на це свято може бути надіслане разом з поздоровленням на День Покрови Пресвятої Богородиці, з урахуванням того, то респондент є віруючим православним. Кращі приклади привітань з Покровою в віршах і прозі, ви також легко можете знайти на сайті Znaj.ua.

Як привітати з Днем захисника України

День защитника в прозе
День защитника в прозе

Кращий спосіб привітати з Днем захисника України - це відправити короткі смішні або милі повідомлення, які піднімуть настрій суворому представнику чоловічої статі. Красиві побажання, барвисті повідомлення будуть мати гарний вигляд у вікні одного з численних месенджерів.

Приклади кращих поздоровлень з Днем захисника України в прозі

День защитника в прозе
День защитника в прозе

Ти справжній чоловік! Я пишаюся, що в українській армії є такі люди як ти. Щастя, здоров'я, спокою і миру, надійності і відваги, дорогий наш захисник! Спасибі тобі за те, що ти є у нас, бережеш наш сон і стоїш на сторожі наших інтересів.

***

Дорогі чоловіки, вітаю вас з Днем захисника! Бажаю вам ніколи не бачити війни і горя. Нехай ваш життєвий шлях буде спокійний, упевнений і процвітаючий, а поруч завжди йдуть рідні та близькі люди.

***

З Днем Захисника! Бажаю бути здоровим, впевненим в собі і успішним. Залишайся таким же сильним і розумним. Нехай в житті у тебе буде спокій і мир, а на роботі - стабільність.

***

Вітаю тебе з 14 жовтня - Днем захисника України. Бажаю тобі сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя і спокою. Нехай життя буде наповнене приємними і позитивними емоціями і в ньому ніколи не знаходилося часу для горю і війни.

***

Вітаю з Днем захисника! Це свято є дуже важливим, адже нагадує про те, яке велике значення має мужність. Я бажаю тобі завжди залишатися таким же впевненим в собі і витривалим. Нехай твоя доля буде успішною і благополучною, а поруч будуть близькі люди.

***

У День Збройних Сил України від щирого серця побажати хочу міцних сил і несломленной віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших будинків, спокій близьких - в ваших надійних, сильних руках. Тож прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

***

У День Збройних Сил України бажаю вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо і легко відбивати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, зберігати щастя і доброту в серці.

***

Наша армія нам допомагає і береже від іноземних вторгнень. Ти - справжній чоловік і ми пишаємося, що в українській армії є такі люди як ти. Щастя, здоров'я, тиші і миру тобі, дорогий наш захисник! Спасибі тобі за те, що ти є у нас.