14 жовтня - дата, що символізує захист українських земель від ворогів. І День козацтва в Україні - це наша історія. Сьогодні особливо масштабно відзначають День українського козацтва на Хортиці. У цій статті - добірка найкращої прози для чоловіків.

Офіційна проза зі святом

Відзначаючи 14 жовтня Покрову Пресвятої Богородиці, українці святкують також День українського козацтва. Ця дата є потрійним святом. Чоловіків вітають ще й із Днем захисника України.

Історія свідчить про те, що День українського козацтва неспроста збігається зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Вони пов'язані між собою, тому що Божа Матінка - їхня покровителька й захисниця.

Почнемо із офіційної прози зі святом козацтва. Сьогодні важливо вітати чоловіків, наших воїнів. Нехай вони ніколи не розлучаються зі здоров'ям, удачею і багатством! День українського козацтва - це свято справжніх чоловіків!

Свято українського козацтва - це певні традиції. Давайте їх разом шанувати! Українська багатовікова історія свідчить про те, як козака захищали країну від ворога. Вони уособлюють захисників нашої Батьківщини. Зі святом, дорогі чоловіки, воїни! Козацького вам здоров'я, позитиву та енергії! Нехай панує мир!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дозвольте привітати вас зі святом! Чоловікам у День українського козацтва хочеться побажати плідної праці на благо нашої Батьківщини, воїнам - сили, мужності та героїзму! Нехай фортуна посміхається, душі українців наповнюють добром, милосердям та щирістю! Натхнення вам і досягнень на благо Вітчизни!

Нехай Пресвята Богородиця протегує українським чоловікам! Давайте звернемося до неї за допомогою про захист! Нехай із вами буде віра й натхнення! Незважаючи на те, що славні дні Запорізької Січі залишилися у далекому минулому, козацтво існує й сьогодні. Прагніть до свободи та незалежного життя!

Проза із Днем українського козацтва

Козацтво - це українська демократія, втілення прагнення нашого народу на самовираження і національний суверенітет. Напевно, у глибині душі кожен чоловік - козак. Він - воїн, борець за мир та свободу. Швидкої перемоги й міцного козацького здоров'я! Нехай ваша воля буде непохитною! Ідіть до перемоги! Нехай ваш патріотичний український дух допоможе подолати усі негаразди та перешкоди!

Прикольні поздоровлення у прозі

Для близького чоловіка: батька, сина, кума, брата або кохану людину із почуттям гумору, відмінним варіантом стане прикольна проза. Вона додасть ноток радості й сміху. Обирайте смішне привітання у прозі справжнім українським козакам! Даруйте чоловікам посмішки, позитив та відмінний настрій!

У День козака я побажаю козацької богатирської сили! Шкарпетки тобі не подарую, а булаву вручу. Щоб ти був сильним і крутим, веселим, геніальним! Нехай твоя половинка буде доброю, чуйною, начальство - прихильним, діти - слухняними, а сусіди - добрими й ненудними. Відмінного настрою справжньому козакові! Оптимізму й мирного життя на усіх фронтах!

Бажаю перемагати й жити щасливо! Нехай жінки стріляють у бік справжнього козака гарними очима та важкою артилерією! Будь не тільки козаком, але й чуйним лицарем! Даруй свою харизму і тепло оточуючим! Удачі, креативу і грошей! Завжди лідируй по життю!

Нехай у твоєму гаманці, козаче, завжди хрустять купюри! Бажаю, щоб дружина кохала, плекала, дбала, пестила, даремно не пиляла. Нехай зайвий раз смски не шле. І телефонує тільки з приводу. Удачі - без краю! Любові - без меж! Життя - без похмілля й перепою!

Дорогий козаче! Бери лопату: бажаю, щоб тобі підвищили зарплату. Нехай життя стане для тебе чудовим раєм! Живи, не сумуй, щастя у свою оселю якомога швидше забирай!

Серйозні привітання із Днем козацтва

Висловлюйте вдячність і повагу українським чоловікам-козакам за допомогою гарної прози. Передавайте словами свої тепло та ніжність, любов до Батьківщини.

Проза із Днем українського козацтва

Шановні козаки! Сьогодні хочеться від душі побажати вам заступництва Божої Матінки! У наші дні козаки - це воїни-чоловіки не у шароварах, а зі зброєю у руках, які змушені воювати за мир та свободу наших громадян. Інші чоловіки також уособлюють козаків, тому що є нащадками славного козацького роду. І беруть на себе відповідальність за плідну працю на благо країни. Усі ми так чи інакше прагнемо до свободи й незалежності. Так нехай же так і станеться: ми знайдемо мир і спокій. Зі святом вас, дорогі козаки! Слава Україні!

Вітаю із Днем козацтва та захисника Вітчизни! Цей день і сьогодні демонструє славні козацькі традиції. Мужності вам і героїзму! Нехай наших захисників оберігає від усього поганого Божа Матінка. І наші землі будуть вільними. У нашій багатовіковій українській історії вистачало воїн, гіркота, сліз... На жаль, із цим доводиться стикатися і сьогодні.

Багато матерів втратили синів, дружини не дочекалися чоловіків, діти залишилися без батька. Нехай духовні цінності стануть оберегом нашої нації! Здоров'я, радості, тепла, сонця й світла у кожній родині!

Нехай робота на благо українського народу буде плідною! Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра й натхнення! А небесне заступництво Пресвятої Богородиці хай посилає невгасиме світло віри, об'єднує нас і допомагає в успішних починання на користь Батьківщини.

14 жовтня - знаменна дата, яка символізує зв'язок поколінь. День українського козацтва нерозривно пов'язаний із Покровою. Пресвята Богородиця - покровителька славного козацького війська. Мати Божа - заступниця всього українського народу. Давайте помолимося до неї й попросимо про допомогу. Щоб прийшов мир, перемогло добро та милосердя. Попросимо її про гідне щасливе майбутнє для наших дітей. Нехай на українців зійде благодать, а душі наповняться всепрощенням, щирістю та радістю!

Якщо ви з тієї категорії людей, які люблять відправляти до свята віртуальні листівки, тоді можете відправити у День козацтва картинки-малюнки. І написати кілька вітальних слів у прозі.

Фото, малюнки

Проза із Днем українського козацтва

Проза із Днем українського козацтва

Проза із Днем українського козацтва

Проза із Днем українського козацтва

Відео