У той час, поки чинне керівництво національного залізничного перевізника компанії "Укрзалізниця" отримує сотні тисяч гривень офіційної зарплати кожний місяць, ситуація з якістю послуг і обов'язкових завдань продовжує погіршуватися.

До речі, адміністрація компанії активно розповідає казки про чергових "успіхи" і "досягнення".

У мережі Facebook з'явилася фотографія, яку опублікував співробітник "Укразалізниці", проте через декілька годин її видалили. Швидше за все, керівництво компанії учувши скандал втрутилося в ситуацію.

Дана фотографія показує реальний стан справ у державній компанії: поламаний на маршруті з Ніжина приміський електропоїзд ЭР9м Укрзалізниці тягне вантажний електровоз ВЛ80т Російських залізниць.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, хронічно "хвора": у Києві скасували одразу 9 рейсів міської електрички.

Як повідомляв Знай.uа Жан Беленюк зі "Слуги народу" назвав головну проблему українського спорту: про це таємно шепочуться всі.

Знай.uа писав, "Немає більше нашого Максимка": на Львівщині юнака розчавив вантажний потяг.