Голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов взяв участь у зустрічі з представниками китайської CRRC Corporation Limited. Вони є найбільшим виробником залізничного транспорту.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

ці переговори пройшли під головуванням міністра інфраструктури України Владислава Криклія.

Кравцов зазначає, що Укрзалізниця підтверджує, що зацікавлена у співпраці з китайським виробником і готова до спільної роботи по обробці механізмів співпраці.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Ми маємо серйозну необхідність оновлення тягового рухомого складу, а китайські партнери пропонують сучасні локомотиви, які можуть значно поліпшити ситуацію з локомотивним парком і вивести Укрзалізницю на вищий рівень конкурентоспроможності", - розповів він.

Глава компанії нагадав, що CRRC пропонує поставки замість звичних двосекційних 8-вісних локомотивів 1-секційні 6-вісні, обслуговування яких у 1,5 рази дешевше.

"Ще раз підкреслю, що головним пунктом наших переговорів буде ціна закупівлі, сервісного обслуговування, можливість локалізації виробництва вузлів і запасних частин. Впевнений, разом ми прийдемо до консенсусу і виберемо найбільш вигідні умови співпраці", — сказав Євген Кравцов.

Нагадаємо, в "Укрзалізниці" обіцяють новий склад до Борисполя.

Як повідомляв Знай. ua, поїзди РЖД возять іржаві склади "Укрзалізниці".

Також Знай. ua писав, що у Києві скасували одразу 9 рейсів міської електрички.