В Естонії популярний український продукт – картопля коштує в два рази дешевше. Про це розповів блогер Михайло Шнайдер в Facebook.

Чоловік розмістив фотографію з супермаркету Естонії і пояснив, що кілограм відбірної картоплі тут коштує 7 гривень. І це при тому, що середня зарплата в країні становить 1400 євро.

В Україні ж справи йдуть зовсім інакше. Кілограм картоплі можна купити за 15 гривень, тобто в два рази дорожче, однак при цьому дохід громадян набагато нижче. Так, середня зарплата по Україні складає 300 євро.

"Невже в аграрному державі, яким є ми, ціни на овочі та фрукти більше ніж у Європі? Чи це вже і є, той самий, знаменитий "Кінець епохи Бідності"?", - резюмує Шнайдер.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Факт Дня. Килограмм отборной картошки в Эстонии, при средней зарплате в 1400 евро... стоит 7 Гривен. А в Украине, при...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 22 oktober 2019

Нагадаємо, ціни на основні продукти викликають в українців істерику.

Як повідомляв Знай. ua, названо продукти, які рекордно подорожчали в Дніпрі.

Також Знай. ua писав, скільки доведеться викласти за картоплю.