В Чорнобильській зоні відчуження загоризонтну радіолокаційну станцію системи раннього виявлення пусків міжконтинентальних балістичних ракет "Дуга-2" на один день перетворили на арт-об'єкт.

На культової станції влаштували лазерне шоу під акомпанемент музики з вкрапленнями справжніх звуків, які можна було почути в Чорнобилі.

Тривала інсталяція одну ніч. Шоу влаштували пізно ввечері, коли вхід стороннім особам на об'єкт уже заборонений за правилами.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Митці, які займалися лазерним шоу, вважають, що необхідно усувати міфи про Чорнобильську зону і створювати інший, "сучасний Чорнобиль" і переосмислити зброю в мистецтво. Автори назвали проект "Чорнобильське сяйво", маючи на увазі те, що на зону відчуження приїжджають подивитися люди з усього світу.

Нагадаємо, раніше у Чорнобильській зоні помічені величезні коні: яскравий мурал прикрасив будівлю ЧАЕС.

Також Знай.uа писав, що у зоні відчуження затримали байкерів-екстремалів, - прощайте, залізні коні.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що брати відшукали в Чорнобилі неймовірне, їм не повірив ніхто.