В українській столиці на проспекті Відрадний комунальники здивували киян дивною огорожею. Так, комунальні служби встановили огорожу просто перед пішохідним переходом, що вельми ускладнює людям переходити у цьому місці дорогу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню спільноти "Мій Відрадний" в соціальній мережі Facebook. Знімок огорожі розмістила користувач Наталі Куниця.

"Хотілося б почути ваші коментарі з "комфортному" і "безпечного" благоустрою проспекту Відрадний (зупинка тролейбуса Волошина/Дінця - авіакосмічний ліцей). Не покладаючи рук ставлять паркан вздовж проспекту. Особисто у мене слів немає (цензурних)", - написала Куниця.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

В коментарях одні жартують, що "це просто пішохідний перехід не там намалювали". Інші зауважують, що перехід розмічено так, що ще й впирається просто в дерево. А користувач Сергій Наумович припустив, що поставили огорожу, щоб люди займалися спортом.

Нагадаємо, жертва туману: під Вінницею моторошно загинув водій КамАЗу, - пішов на дно разом з "залізним конем".

Як повідомляв Знай.uа гальма? Ні, не чули: під Запоріжжям компанія на авто в'їхала в "АТБ", - кадри дикої витівки.

Знай.uа писав, побили і викрали: під Києвом "поліцейські" здійснили зухвалий злочин, відео.