У Полтавській області в місцевому екопарку у пари чорних пантер Лейли і Блека народилося дитинча, однак його вигодовуванням зайнялися не батьки, а кішка одного з працівників.

Співробітники екопарку розповідають, що про вагітність чорної пантери Лейли не знали. В один момент працівники побачили її вже з пантереням. Блека довелося відселити на час від пантери.

Через два тижні після народження дитинчати, якого назвали Ешлі, співробітники помітили, що його мамі-пантері не вистачає молока. Тому було прийнято рішення забрати пантереня та підселити його до кішки Мурки.

Тетяна Пивоваренко, одна з працівниць екопарку, пояснює: "Прийняла його кішка нашого співробітника, вона його підгодовувала, також ми його годували із пляшечки. Проживає вона тут, із ним, щоб йому було веселіше".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ешлі годують п'ять разів на день молоком і м'ясом, скоро його відселять від Мурки в окремий вольєр. Повертати у вольєр до батьків його не можна, тому що батько Блек може сприйняти малюка Ешлі як конкурента.

Нагадаємо, раніше у Харкові лисиця влаштовує яскраві "фотосесії" для екстремалів: як зробити селфі з рудою бестією.

Також Знай.uа писав, що безстрашну білку помітили в центрі Запоріжжя: відео розвеселило мережу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у кожного - своя трагедія: у харківському парку оселилися четверо крилатих красенів.