У Полтавській області в місцевому екопарку у пари чорних пантер Лейли і Блека народилося дитинча, однак його вигодовуванням зайнялися не батьки, а кішка одного з працівників.

Співробітники екопарку розповідають, що про вагітність чорної пантери Лейли не знали. В один момент працівники побачили її вже з пантереням. Блека довелося відселити на час від пантери.

Через два тижні після народження дитинчати, якого назвали Ешлі, співробітники помітили, що його мамі-пантері не вистачає молока. Тому було прийнято рішення забрати пантереня та підселити його до кішки Мурки.

Тетяна Пивоваренко, одна з працівниць екопарку, пояснює: "Прийняла його кішка нашого співробітника, вона його підгодовувала, також ми його годували із пляшечки. Проживає вона тут, із ним, щоб йому було веселіше".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ешлі годують п'ять разів на день молоком і м'ясом, скоро його відселять від Мурки в окремий вольєр. Повертати у вольєр до батьків його не можна, тому що батько Блек може сприйняти малюка Ешлі як конкурента.

Нагадаємо, раніше у Харкові лисиця влаштовує яскраві "фотосесії" для екстремалів: як зробити селфі з рудою бестією.

Також Знай.uа писав, що безстрашну білку помітили в центрі Запоріжжя: відео розвеселило мережу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у кожного - своя трагедія: у харківському парку оселилися четверо крилатих красенів.