В Одесі місцеві журналісти попередили, що в суботу, 2 листопада, до 16:00 суворо заборонено навігація кораблів і аэровоздушные перельоти над ділянкою в північній частині Чорного моря. Кораблів і літаків на даній території просто не повинно бути, для їх же безпеки.

За інформацією журналістів, площа перекритою території склала 6323 квадратних метра і охоплює відразу три області — Херсонську, Миколаївську та Одеську, пише портал "Політека".

РК-360 МЦ Нептун

Відомо також, що берегова лінія перекритих районів знаходиться недалеко від Чорноморська, де знаходиться однойменний військовий полігон, також відомий як "Чабанка".

РК-360 МЦ Нептун

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Масштаб перекриття водного району свідчить про ймовірне випробування комплексу крилатих ракет наземного базування РК-360 МЦ "Нептун", які до цього відбувалися на Державному випробувальному полігоні "Алібі" на півдні Одеської області", – зазначають представники медіа.

Нагадаємо, замість стелі - небо, і все залито водою: в мережі показали наслідки пожежі багатоповерхівки в Києві.

Як повідомляв Знай.uа "Їхали допомагати дитині": на Донбасі бойовики підірвалися на власній міні.

Знай.uа писав, зіграли весілля в реанімації: у Дніпрі біля важко пораненого кіборга народився син.