Сьогодні у інтернеті досить багато ресурсів, що дозволяють завантажувати потрібну інформацію онлайн. Але найбільшою популярністю в Україні користується відеохостінговий сайт YouTube. Даний ресурс та інші програми надають користувачам можливість скачувати музику або звук, завантажувати на телефон або комп'ютер потрібне відео, додавати коментарі, оцінювати. Давайте дізнаємося, як без проблем завантажувати потрібне із YouTube та через інші програми.

Скачуємо музику, аудіокниги у Ютубі швидко й просто

Можливо, ви любите, вирушаючи у дорогу, на роботу чи в процесі виконання домашньої рутини слухати улюблену музику або захоплюючу аудіокнигу? Для того, щоб швидко записати на андроїд або комп'ютер потрібні файли у високій якості, скористайтеся нашими рекомендаціями.

Додати відео або записати аудіо через Ютуб за допомогою інтернету абсолютно нескладно. У цій статті ми будемо більше говорити саме про цей ресурс. Хоча й деякі інші сайти не залишаться у стороні. У цій статті ви зможете дізнатися, як здійснювати скачування музики, аудіокниги та інших потрібних файлів.

Навіщо ж витрачати час, якщо можна йти на роботу та слухати цікаву книгу або музичні новинки? Насолоджуйтесь популярною музикою, аудіокнигами. Сам процес скачування абсолютно нескладний. І зараз ми поговоримо про це докладніше.

Найчастіше користувач, який хоче знайти мелодію із Ютуб на смартфон або комп'ютер, качає відео повністю чи частинами. Тільки головна проблема у тому, що дуже часто потрібний файл виявляється більшим за розміром, ніж звичайна аудіодоріжка.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У результаті використання великого за обсягом файлу, у телефона може не вистачити пам'яті. Не виключено, що у пристрої, на який ви будете записувати відео або популярні пісні із Ютубу, швидше розрядиться батарея.

Її не вистачить на цілий день, оскільки після скачування файлу під час «перегляду» екран залишиться включеним. Телефон має на увазі у такому випадку, що ви все ж дивитеся на дисплей, а не просто слухаєте звукозапис.

Щоб довше слухати пісню із фільму, популярну музику українських та зарубіжних виконавців, цікаву аудіокнигу, найкраще скачати на пристрій файл зі звуком. Це можна зробити онлайн без скачування додаток або за допомогою безкоштовних програм у інтернеті.

Невеликі переваги будуть усе ж таки у тих користувачів, які качають файли через програму. Процес скачування простий і доступний абсолютно всім. Програма потрібна тим людям, які качають із каналу Ютуб часто й багато.

Популярні сервіси для скачування музики або звуку в Ютубі

Основний принцип скачування потрібної інформації з YouTube: треба копіювати посилання (адреса на каналі), щоб вставити потім у вікно на один із обраних нижче сайтів:

  • https://www.4kdownload.com/ дозволяє завантажувати потрібний контент із YouTube, конвертувати МР3, зберігати відео і навіть створювати дивовижні слайд-шоу. За допомогою цієї програми можна також отримати аудіо із відео. Це програмне забезпечення відскановано антивірусами, тому ви можете взяти його собі не озброєння без будь-яких побоювань.
  • https://www.4kdownload.com/ - популярна версія (ми маємо на увазі Україну) скачування музики із YouTube онлайн. Для того, щоб завантажити потрібне на телефон або планшет, введіть посилання на відео та натисніть вікно «Завантажити». Дуже добре, що для цієї версії програми характерне успішне скачування потрібного файлу без установки самої програми на смартфон.

Ви можете також успішно записати музику на флешку, адже даний ресурс дозволяє отримати аудіо у різних форматах: MP3, M4A, OGG. Ви вибираєте у зазначеному полі формат, який вам підходить. Зрозуміти, що прогрес завантаження припинено, досить просто, адже на екрані демонструватиметься показник у відсотках. Потім потрібно натиснути на посилання, щоб завантажити його із даного веб-ресурсу.

Але, на жаль, цей ресурс має обмеження. Тут можна завантажувати лише 10 роликів у день. І тривалість завантаженого відеозапису не повинна бути більшою, ніж 30 хв. Якщо для вас такі підводні камені - не перешкода, завантажуйте тут ті аудіфайли, що вам сподобалися, і створюйте плей-лист.

  • https://www.flvto.biz/ru110/ - тут є конвертер у МР3, МР4, МРHD, AVI, AVIHD. Коли ви зайдете на сайт, побачите вікно «Вставте посилання на відео». Сюди потрібно скопіювати або вирізати посилання із каналу YouTube. Потім натиснути на вікно «Конвертувати». Після завершення цього процесу, потрібно буде завантажити файл, який вже буде готовий у потрібному форматі.

Веб-ресурс дозволяє завантажувати із YouTube дуже багато музики. Операційна система не має абсолютно ніякого значення. За звуком файл у MP3 буде якісним. І ви зможете із великим задоволенням слухати вподобану музику або захоплюючу аудіокнигу, вирушаючи у дорогу, на роботу або перебуваючи вдома.

Завантажити музику, відео або звук із каналу YouTube

До речі, даний конвертер дозволяє скачувати музику не тільки із каналу YouTube, але й із інших сайтів. Ресурс може конвертувати файли із таких відео-хостингів як Dailymotion, Facebook, Metacafe, Vimeo і т.д.

Тож із задоволенням користуйтеся безкоштовним конвертером, завантажуйте відео із Ютуб, створюйте свою музичну бібліотеку. На свій розсуд ви можете завантажити конвертер безкоштовно або просто користуватися ресурсом при необхідності без скачування самої програми.

  • https://www.onlinevideoconverter.com/ru/youtube-converter - спробуйте оновити свою музичну бібліотеку за допомогою цього сайту. Сайти, які підтримуються веб-ресурсом, такі: YouTube.com, Facebook.com, Instagram.com, Vimeo.com, Ted.com, Veojam.com, Teachertube.com, Vk.com, collegehumor.com, 9gag.tv, Funnyordie .com, Liveleak.com, Gametrailers.com, 1tv.ru, Godtube.com і ін.

Конвертер пропонує вставити посилання у вказане вікно. Ця «прога», як люблять висловлюватися користувачі, що ведуть онлайн чати, має свої беззаперечні плюси. Зараз ми вам розкажемо переваги даного ресурсу.

Фішка, яка робить програму зручною у використанні, полягає у можливості обрізати аудіозвук. Обрізавши файл до потрібного розміру, ви зможете обмежити звукову доріжку за часом.

Ще одна особливість, яка виділяє даний ресурс серед інших - можливість вибирати якість обраного вами відео. Натисніть на потрібний аудіоформат: mp3, aac, ogg, m4a, wma, flac, wav або формат відео mp4, m4v, mov, flv, avi, mpg, wmv.

І закривайте рекламу, яка буде попутно «вискакувати» у вікнах, що спливаючих. Однак тут є одне велике «АЛЕ». Цей сайт підійде тільки для закачування на комп'ютер. Якщо ви захочете записати що-небудь на андроїд, то поспішаємо вас засмутити: у такому випадку все буде працювати не так коректно.

Справа у тому, що коли із телефону ви натисните на вікно для вилучення із відео файлу MP3 або іншого формату, то тут же з'явиться цілий потік запитів на повідомлення із інших веб-ресурсів. Тож для мобільних краще скористатися іншим сайтом або програмою.

У разі, якщо вам знадобиться конвертація і збереження аудіофайлів на комп'ютері, вашим першим кроком повинно бути копіювання посилання на каналі Ютуб. Потім потрібно вставити скопійоване рядок у вікно конвертації на веб-ресурсі.

Оберіть потрібний аудіо чи відеоформат. Натисніть на вікно «Почати». Тут також є можливість використовувати додаткові налашування, встановлювати необхідні параметри. Після виконаного завантаження, збережіть музичну композицію, аудіокнигу або відео у потрібну папку на комп'ютері.

Скачуємо музику та відео із YouTube без додаткових програм

Якщо ви хочете швидко й просто скачати із каналу Ютуб що-небудь без використання інших програм, тоді вам доведеться додати у посилання ss. Цю комбінацію необхідно вставити на посиланні перед словом «youtube».

Щоб вам було набагато простіше в усьому цьому розібратися, продемонструємо на прикладі. Наприклад, ви зайшли на канал YouTube і написали «українська музика 2019». Потім перейшли за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=896nkHAG9ZI&list=PLKUA473MWUv2zP2Ltkxuv8icsp42jVfKN&index=2.

ss вам необхідно вставити ось сюди: https: // www. ssyoutube.com/watch?v=896nkHAG9ZI&list=PLKUA473MWUv2zP2Ltkxuv8icsp42jVfKN&index=2. Потім натисніть на Enter. Перед вами з'являться вікна «Встановити», «Вебмайстрам», «Допомога», а також купа реклами.

ss вам необхідно вставити ось сюди

Просто проігноруйте все це та зверніть увагу на поле внизу, де на зеленому тлі білими літерами написано слово «Завантажити». Але перш оберіть поруч потрібний формат: МР4 360, МР4 480, МР4 720, МР4 1080, WebM 480, WebM 720, WebM 1080, WebM 1440.

Обираєте потрібний формат

Одночасно вам відкриється сайт із рекламою. Закрийте його або проігноруйте. Ваше завдання - поставити потрібний файл на закачування. Для цього необхідно натиснути на три білих вертикальних крапки, розташованих у нижньому правому куті. Тепер з'являться два вікна: «Завантажити» та «Картинка у картинці». Натисніть на «Завантажити» у обраному форматі. Збережіть файл у потрібну папку.

Вибирайте із представлених способів скачування файлів найбільш зручний для вас варіант. І насолоджуйтеся улюбленою музикою, цікавою аудіокнигою у телефоні, на планшеті або ноутбуці, перебуваючи в Україні та за кордоном.

Фото

Завантажити музику, відео або звук із каналу YouTube

Завантажити музику, відео або звук із каналу YouTube

Завантажити музику, відео або звук із каналу YouTube

Відео