На Рівненщині діти у садок їздять на казковій кареті, однак, вона ризикує перетворитися на розколотий гарбуз.

На Рівненщині довели, що нічого неможливого немає, і якщо з автобусом туго, то таку важливу річ, як поїздка до садочку малюків можна здійснити ″казковим″ транспортом. Про це повідомляє rivnenews.

У селі Вербени, що у Демидівському районі на Рівненщині, вирішили трохи переінакшити казку про ″Попелюшку″, де гарбуз перетворився на прекрасну карету, а щурі — на коней.

Для створення казкового транспорту взяли не овоч, а справжній візок. Щурів також залишили у спокої, оскільки коні були свої.

І ось уже вербенські діти весело їдуть до дитячого садочка у справжній кареті. Тепер малюки не капризують, збираючись до садка, а навпаки, поспішають та виглядають у вікно, очікуючи казкового транспорту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак, з часом вигляд ″карети″ змінився, й ломатися почала часто. Ще трохи, і дійсно перетвориться на розколотий гарбуз.

Тому, у всесвітній день дитини, ініціатори такої незвичайної справи, просять відгукнутися тих, хто зможе допомогти з ремонтом транспорту.

Нагадаємо, на пішохідній зоні карета знесла лавку з людьми, дитина в реанімації

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові скасували заборону на роботу кінних екіпажів

Також Знай.ua писав, нахабний злодій пограбував дитячий садок