Якщо бажати людям добра та щастя, обов'язково так і станеться. Особливо важливо вітати теплими словами у прозі рідних і близьких із днем святого Миколая Чудотворця. Адже цей святий протегує, перш за все, нашим дітям. Обов'язково надішліть словесну звісточку від святого Миколая у цей день. І у цьому вам допоможе добірка найкращих привітань у прозі зі святом.

Православні короткі привітання

Як правило, віруючі християни із ранку 19 грудня, а католики - 6 грудня відправляються до храму. Прийнято стояти на службі, молитися лику святому Миколаю Чудотворцю, ставити свічки. І, звичайно ж, вітати знайомих та близьких зі святом.

Нехай святий Миколай почує ваші молитви! І у вас ніколи не буде проблем та негараздів! Щастя, здоров'я і миру вашій родині!

Ми знаємо, що ви любите подорожувати. А святий Миколай Чудотворець - покровитель мандрівників. Так нехай же він оберігає вас завжди у дорозі! Щоб із вами нічого поганого не траплялося! Щоб вас супроводжувала удача та попутний вітер!

Хочу побажати вам великих і маленьких чудес! Нехай вони якомога частіше мають місце у вашому житті! Любові та добра вашим серцям! І благословення святого Миколая!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нехай ваша віра весь час тільки зростає та зміцнюється! А святий Миколай дарує натомість незгасне світло радості у житті!

Нехай святий Миколай приносить вам здоров'я, тепло й щирість! І вашу оселю радує тільки тепла атмосфера, затишок і гармонія! Не буде сварок, горя образ! Звучить тільки самий радісні сміх і панує позитив!

Проза із днем святого Миколая
Проза із днем святого Миколая

Дитячі поздоровлення із днем Миколи Чудотворця

Поза всяким сумнівом, дня святого Миколая найбільше чекають діти. Саме тому із дитячих привітань після християнських і почнемо. Мало того, що батьки, бабусі й дідусі кладуть дітям на ніч подарунки під подушку, вранці словами їх теж потрібно вітати.

Якщо ви не знаєте, що сказати у такий день, візьміть на озброєння добірку коротких дитячих привітань зі святом. Не забувайте, що діти вірять у дива, Діда Мороза та святого Миколая. Тож даруйте їм не тільки солодощі, а й добрі слова-настанови.

Доброго ранку моє сонечко! Вітаю тебе зі святом! Святий Миколай передав тобі подарунки й просить, щоб ти був слухняним. А натомість він подарує тобі успіх і багато-багато гарного настрою!

Променистого сонечка тобі кожного дня! Нехай твоя дитяча мрія обов'язково збудеться! Ти - наша радість! І ми хочемо, щоб у тобі завжди іскрилося щастя!

Бажаю, щоб ти знайшов під подушкою не тільки солодощі, а й справжню казку!

Р.S. У такому випадку доречно буде покласти дитині під подушку у якості подарунка від Святого Миколая книжку із казками.

Ось дивись! До тебе сьогодні вночі приходив святий Миколай і приніс багато частувань! Він хоче, щоб ти ріс слухняною та акуратною дитиною. Саме тому приніс тобі такі славні подарунки.

Проза із днем святого Миколая
Проза із днем святого Миколая

Гарні привітання у прозі зі святом

Свято святого Миколая святкують жителі багатьох країн: Болгарії, Італії, України, Греції, Німеччини і т.д. У деяких людей друзі або родичі перебувають за кордоном. Для такого випадку візьміть на озброєння гарні привітання у прозі зі святом.

Нехай ваше благополуччя росте й примножується! А святий Миколай оберігає вашу сім'ю від усього поганого, зла та негараздів! Щастя вам і здоров'я! Життя без випробувань і труднощів! Заступництва вам вищих сил, добра й гармонії!

Нехай святий Миколай у цей день обов'язково надішле вашій родині звісточку! Даруйте добрі щирі посмішки близьким! І нехай вони відповідають вам тим же!

Нехай ваша доброта й чуйність буде притаманна вашим дітям! І навколо вас буде якомога більше добрих, відкритих людей! Нехай у ваших серцях панують любов, гармонія і взаєморозуміння!

Прикольні привітання із днем святого Миколая не дуже доречні, тому пропонуємо говорити вищенаведену прозу, надихаючи друзів та знайомих на благі й добрі справи! Примножуйте свої досягнення! Будьте багаті внутрішнім світом!

І абсолютно неважливо, російською чи українською мовою ви будете говорити гарні слова-привітання у прозі. Головне, щоб слова коханому, близькій людині або дитині були сказані щиро й від душі.

Открытки

Проза із днем святого Миколая
Проза із днем святого Миколая

Проза із днем святого Миколая
Проза із днем святого Миколая

Проза із днем святого Миколая
Проза із днем святого Миколая

Проза із днем святого Миколая
Проза із днем святого Миколая

Проза із днем святого Миколая
Проза із днем святого Миколая

Відео