Усі знаки Зодіаку очікують благополучного завершення 2019 року. Астрологи у фінансовому гороскопі на грудень 2019 підказали кожному, де чекають серйозні повороти долі, а де можна плисти за течією.

Овен
Овнам важливо ближче до початку місяця по можливості розпланувати свої доходи і витрати. Далеко не всі справи підуть за планами на сто відсотків, і це - нормальний плин життя. 14 числа можуть спричинити за собою непродуктивні витрати.

Телець
Щоб зима почалася вдало, Тельцям астрологи рекомендують розібратися з більшістю осінніх проблем. Ймовірно, у Тельців залишилися невирішені питання, які тягнуться з минулого і можуть дати про себе знати. Краще по можливості гасити кредити і віддавати борги до Нового року, якщо такі є.

Гороскопи, clutch.ua
Гороскопи, clutch.ua

Близнюки
Близнюкам рекомендується готуватися до святкувань і супутніх витрат заздалегідь — до 9 грудня. Якщо момент упущений, не варто опускати руки: в цьому випадку операції з фінансами теж можуть бути успішними, але краще вже не діяти спонтанно.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Рак
Розпрощатися з боргами і Ракам зірки радять. Краще не давати собі гучних обіцянок, ставити перед собою посильні і розв'язувані задачі та не зупинятися на досягнутому, просуваючись вперед неквапливо, але впевнено. Цілі багатьох Раків у грудні почнуть втілюватися в життя, якщо ті не почнуть задкувати. У 20-х числах грудня краще не піддаватися спокусам під впливом Нептуна.

фінансовий аналітик
фінансовий аналітик

Лев
Львів у фінансовій і діловій сфері може збити з шляху випадкова емоція. Їм краще керуватися не серцем, а розумом, особливо у тих справах, де на кону стоять великі суми, важливі угоди або довгострокові договори. В середині місяця під дією Сонця Левам доведеться зробити ставку на самореалізацію.

Діва
Уникати простою у справах рекомендується Дівам. Особливо після 9 грудня, коли зміниться енергетика Меркурія, покровителя цього Знака Зодіаку. В цей період вода не потече під лежачий камінь, і Дівам потрібно докладати зусилля для досягнення успіху. На щастя, Всесвіт зазвичай йде назустріч, і віра Дів в себе і свої сили допоможе їм благополучно вийти з положення і навіть зміцнити бюджет за грудень 2019 року.

Ваги
Представникам цього сузір'я астрологи радить своєчасно відпочивати. Не слід забувати про відпочинок, вимагаючи від себе неможливого в спробі реалізувати свої амбіції. Грошову сферу не варто ставити в пріоритет, жертвуючи самопочуттям. Терезам необхідно пам'ятати не лише про списки покупок, але і власні потреби, приємні дрібниці і прості радощі.

Скорпіон
Негативні емоції можуть негативно впливати на фінансове становище Скорпіонів - аж до запуску енергетичної програми бідності. Скорпіонам слід переглянути свої відносини з грошима, якщо ті не затримуються в кишенях. Пильну увагу варто приділити статтями витрат.

Стрілець
Грошові справи захоплять Стрільців у перший місяць зими. Вони, як і Скорпіони, будуть позбавлятися від того, що заважає розбагатіти, — наприклад, від шкідливих звичок або додаткових витрат, без яких можна обійтися. Генеральне прибирання будинку наведе порядок і в бюджеті. Корисним буде список витрат.

Козеріг
Несподівані доходи можуть потішили Козерогів напередодні Нового року. Це може бути раптовий прибуток від хобі, грошовий замовлення, збільшення або премія. Фінансові кошти Козерогам рекомендується вкладати в професійний ріст або в побут, як би банально це не звучало.

Водолій
Водолії в грудні можуть змінити обстановку, що потребує деяких витрат. З 4 грудня розпочнеться період спокою, і навіть якщо якісь несподіванки будуть вимагати від Водоліїв розщедритися, в результаті все складеться їм на руку. Ближче до 11 грудня необхідно зміцнити свої позиції, інакше можуть виникнути затримки в поповненні бюджету. Не зашкодить невелика сума, відкладена на раптові витрати.

Риби
Рибам знадобиться деяка сміливість у розпорядженні фінансами. На горизонті може виникнути купівля, про яку вони не думали, але яка була б для них дуже корисною в перспективі. Деякі фінансові моменти будуть залежати від любовної сфери.

Нагадаємо, знаки Зодіаку, які наділені божим даром.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що біла смуга чекає лише кілька знаків Зодіаку.