Влад Добош, адвокат підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета Юлії Кузьменко заявив, що його підзахисна на момент підриву журналіста 20.07.2016 не була знайома з Яною Дугар, Владиславом та Інною Грищенко, які, за матеріалами справи, є її спільниками.

А з музикантом Андрієм Антоненко (Рифмастер) вона бачилася всього кілька разів у волонтерській роботі, після того, як з ним познайомилася в соцмережі в 2016 році. В той же час матеріали кримінальної справи припускають, що їх знайомство почалося задовго до підриву Шеремета.

Про все це адвокат написав у Facebook.

"...Відповідно до підозри вони повинні були один одного знати задовго до підриву Шеремета 20.07.2016 року. А тепер увага! Юля Кузьменко Яну Дугар вперше побачила при обшуку у Грищенко Ірини (Пуми) десь півтора-два місяці тому. Поліція знає коли це точно було, може перевірити. Тобто у вересні-жовтні 2019 року. До речі з сім'єю Грищенко (Пумою і Бучею) Юля познайомилася лише рік тому, наскільки пам'ятає, влітку 2018 року", - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

За словами адвоката, Рифмастер взагалі незнайомий з Яною Дугар. Юля Кузьменко познайомилася з Рифмастером в 2016 році, коли стала свідком ДТП при якому таксист збив жінку і дитину Рифмастера.

"Після того довго Юля не бачила Рифмастера, і ще кілька разів зустрілися з волонтерській роботі. І все! Так хто кого шукав?" - написав адвокат і додав, що все це буде викладено офіційно в протоколі допиту, як Юлії Кузьменко, так і свідків.

Також за словами адвоката, у нього є докази листування Юлії Кузьменко в месенджері з подругою 19 липня 2016 року - за матеріалами слідства у цей день телефон підозрюваної був неактивним.

В наступному дописі в соцмережі адвокат Кузьменко заявив, що йому поки не вдається отримати матеріали кримінальної справи для ознайомлення. Бо "старшого слідчого Бирко Василя Анатолійовича, який підписав підозру, на місці немає і тиждень не буде".

"Запропонував мені скласти клопотання через канцелярію. Ні-ні, не прокотить! Особисто слідчому під розпис хочу! В групі є ще вагон слідчих! Визначають кого мені прислати. Подивлюся, як швидко дадуть матеріали на ознайомлення! Хочу сьогодні, прямо негайно! У такій резонансній справі приходьте завтра чи потім не прокотить! Чекаю!" - написав у соцмережі Влад Добош.

Нагадаємо, що з соратником Зеленського розправилися за схемою вбивства Шеремета.

Як повідомляв портал "Знай.ua" у Кремлі відреагували на недавні слова президента України Володимира Зеленського про готовність сто раз потиснути руку Володимиру Путіну, якщо Україні повернуть Крим.