Народний синоптик Наталка Діденко розповіла про унікальну теплої погоди на День Святого Миколая. Про це вона розповіла у своєму Facebook.

"Якщо ви завтра побачите імпозантного старшого чоловіка в темних окулярах, з великою сумкою, у шортах та футболці, це буде Миколай! Бо поки що у кожусі та теплих чоботях старенькому буде некомфортно. Температура ще залишається досить високою. У південній частині та у західних областях протягом дня +8+13 градусів, проте на решті території передбачається дещо свіжіше повітря, +5+9 градусів", - розповіла вона.

Також синоптик зазначила, що на Сході країни буде північно-східний поривчастий вітер.

У Києві 19 грудня очікується незначне зниження температури повітря. Максимально вдень буде +7 градусів. Опадів не очікується.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"А поки що не забудьте поміняти на ніч наволочки на подушках, у квіточки, чи сніжинки, чи зайчики, Миколай, підкладаючи подарунки, хай посміхнеться. Бо він буде дуже втомленим, тягаючи у торбі величезну купу різочок, адже явно не всі цього року були чемними. Але то - хтось, а ми знайдемо завтра вранці лише приємні подарунки)", - зазначила вона.

Якщо ви завтра побачите імпозантного старшого чоловіка у темних окулярах, з великою сумкою, у шортах та футболці, це...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 18 december 2019

Нагадаємо, історія і головні традицією урочистості.

Як повідомляв Знай. ua, погода на Святого Миколая вижене всіх на вулиці.

Також Знай. ua писав, чого ні в якому разі не можна робити в свято.