П'ятирічна річниця весілля - хороший привід згадати приємні моменти сімейного життя, відсвяткувати в колі близьких і подарувати довгоочікувані подарунки. Сьогодні ми розповімо, як називають 5 річницю сімейних відносин і як краще відсвяткувати цей день.

Дерев'яне весілля, https://bitly.su/8YJBFvY
Дерев'яне весілля, https://bitly.su/8YJBFvY
Дерев'яне весілля

Дерев'яне весілля

П'яту річницю весілля в народі називають дерев'яною. Сім'я вже стала міцною і навіть могла пустити кілька нових гілочок. Протягом п'яти років багато пускають корені - купують житло, облаштовують побут і укорінюють традиції. Оби партнера знаходяться в розумінні бажань і потреби один одного, вже досвідчені сім'янини.

Через п'ять років сімейного життя складно знайти секрету, який би здивував чоловіка або дружину. Цей період гарний для народження дітей, приносить у сім'ю стабільність і взаєморозуміння. На дерев'яну весілля подружжя ще пам'ятають смішні казуси з весілля, зустрічаються з близькими друзями для святкування річниці і вже можуть проаналізувати зміни, які сталися за п'ять років шлюбу.

Дерев'яне весілля, https://bitly.su/KTUAVy3
Дерев'яне весілля, https://bitly.su/KTUAVy3
Дерев'яне весілля

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як відзначають дерев'яну річницю весілля

Зазвичай, молоді сім'ї після п'яти років шлюбу хочуть розділити цей день з близькими друзями, згадати весілля, поділитися смішними історіями. Молода сім'я вже може похвалитися спільними досягненнями, загальними цілями і сімейними перемогами.

На дерев'яну весілля прийнято саджати те саме дерево, про яке говорять в народі. Це дійсно хороша традиція - садити дерева на дерев'яну річницю. Породу дерева можна вибрати, підібрати місце особливе, а через час приходити до дерева з дітьми і розповідати його історію.

Багато пар вважають, що буде цікаво зробити тематичну вечірку і знаходять місця, де можна зупинитися в дерев'яній оселі, серед дерев і попаритися в лазні. Інші ж на дерев'яну весілля вибирають ресторани з цікавою концепцією і деревом в інтер'єрі.

Популярним останнім часом стало святкування першої річниці весілля в національному стилі. Етнічні костюми, автентичний посуд і прості національні страви. Таке торжество буде символізувати близькість до своїх коренів, переймання досвіду старших родичів.

Деякі сім'ї створюють святкову атмосферу за допомогою повторення урочистості: роблять фотосесію в місцях, де проходили зйомки на весіллі. Багато надягають знову весільний одяг і перетворюють цей день в ретроспективу. Складно знову повторити ті емоції, але якщо перша фотосесія пройшла не дуже вдало, можна виправити ситуацію, відтворивши на нових знімках атмосферу весілля.

Дерев'яне весілля, https://bitly.su/OCnCw
Дерев'яне весілля, https://bitly.su/OCnCw
Дерев'яне весілля

Що подарувати друзям на дерев'яну річницю весілля

Популярні подарунки на п'яту річницю подружнього життя - дерев'яний посуд, прикраси, картини на дереві, стильні дерев'яні аксесуари і фотографії в дерев'яних рамках. Багато знаходять дерев'яні чохли для телефонів та дизайнерські прикраси для інтер'єру.

Якщо ви все ще в пошуках, то радимо придивитися до настінних карт з дерева. Це оригінальний і стильний подарунок, який доведеться вішати самостійно. Загальна веселе заняття сподобається вашим друзям - ось і знадобляться знання географії!

Якщо ваші друзі переїхали в нову квартиру і ще не облаштували її, то буде корисно подарувати їм обробні дошки, підставки під гаряче і дерев'яний посуд. В магазинах можна знайти гладку, акуратну і стильну посуд для подачі страв на стіл.

Якщо ви вирішили зібратися компанією і подарувати значний подарунок, то варто задуматися над столом у їдальні або над стільцями. Порадьтеся з друзями і запропонуйте такий варіант довговічного, потрібного і символічного подарунку.

Крім великих корисних подарунків, є цікаві варіанти прикрас, які припадуть до душі будь-якому любителю біжутерії. Такими прикрасами можуть стати сережки, кільця, браслети, шпильки, затискачі, метелики, намиста і т.д.

Гарним подарунком стане вазон з квітами або горщик з уже дорослим деревом для квартири. Тільки будьте обережні з такими подарунками - вони можуть бути незручні і не потрібні друзям. Такі подарунки підійдуть для любителів домашніх рослин.

Дерев'яне весілля, https://bitly.su/BHY1
Дерев'яне весілля, https://bitly.su/BHY1
Дерев'яне весілля

Що подарувати чоловікові на річницю весілля

П'ята річниця весілля для сім'ї - це маленький ювілей. На цю дату багато вирішують не відходити від традицій і шукають дерев'яні подарунки. Серед таких презентів часто з'являються столики для ноутбуків, приліжкові тумбочки, світильники та органайзери. Можна знайти більш оригінальні штучки, наприклад, дерев'яну зубну щітку.

Незважаючи на стереотипи, багато пари обмінюються годинами. На дерев'яну весілля можна наслідувати традиції і подарувати дерев'яні наручні годинники. Це не той подарунок, який можна носити щодня, але цілком оригінальний аксесуар.

На дерев'яну весілля можна подарувати чоловікові зручну підставку під телефон і годинник. Такий органайзер стане помічником для тих, що частенько забуває, де залишив ключі від машини або годинник.

Любителю пива дружина може підібрати дерев'яну кухоль або підставки під пивні келихи. Це трохи банально, але це корисний та веселий подарунок, якщо зробити пам'ятну гравірування.

Якщо ваш чоловік багато часу проводить за робочим столом, подаруйте йому зручний стілець з дерев'яними елементами. Це дорогий і корисний подарунок, за який чоловік точно вас подякує.

Дуже часто дружини купують чоловікам парфуми та туалетні води, теж скористайтеся ідеєю, але піднесіть подарунок у дерев'яній скриньці або коробці. Також можна знайти наповнювач для подарункових упаковок з дерев'яної стружки.

В асортименті магазинів техніки з'явилися оригінальні дерев'яні мишки для комп'ютерів. Це буде “хід конем” - сучасно і в тему.

Якщо ви звикли робити дорогі і пам'ятні подарунки на річницю весілля, то подумайте над спільним відпусткою або романтичних вихідних.

Дерев'яне весілля, https://bitly.su/JdieINA0
Дерев'яне весілля, https://bitly.su/JdieINA0
Дерев'яне весілля

Що подарувати дружині на річницю весілля

Подарунок на річницю весілля особливо важливий для жінок. Жарти про те, що чоловіки забувають такі дати - реалії життя. Але не з-за того, що їм не важлива дата весілля, а із-за неуважності або забудькуватості. Якщо ви все таки пам'ятаєте дату, коли стали офіційною сім'єю, краще заздалегідь запланувати подарунок.

Універсальний подарунок для всіх жінок на будь-яке свято - це прикраси. Але що робити, якщо блискучі брязкальця не здивують вашу жінку? Тоді пора перейти на оригінальні подарунки для краси - набір інструментів для догляду за волоссям і тіла з рідкісних порід дерев.

Щоб виправдати назву річниці, можна знайти сумку з коркового дерева. Цей матеріал використовують для гаманців, взуття, рукавичок і навіть парасольок. Коштують такі речі, звичайно, дорого і замовляти краще їх за кордоном.

Якщо ваша дружина любить домашні квіти або у вас є сад, то можна знайти рідкісний фікус або плодоносне дерево, яке можна пересадити. Це подарунок, який вимагає правильного транспортування і обдуманої купівлі - якщо у вас маленька квартира, то гігант з розмашистими гілками вам не підійде.

Гарним подарунком буде банальне - романтика і час, проведений разом. Якщо у вас вже є діти, то дерев'яне весілля - це привід зробити вихідний в батьківстві і провести цей день удвох. За п'ять років спільного життя багатьом парам не вистачає романтики і самоти, так що вечеря при свічках може внести приємну різноманітність у відносини.

Якщо ви давно не були на відпочинку, то відпустку на річницю стане приводом відпочити і зануритися в атмосферу перших днів після весілля. У багатьох готелях для молодят готують подарунки і пропонують відсвяткувати річницю в романтичній атмосфері.

Якщо ви віддаєте перевагу корисні подарунки, то не поспішайте купувати кухонні приладдя та техніку для дому. Це може викликати тільки роздратування. Взагалі, покупка побутової техніки - це не подарунок дружині, а швидше сімейна купівля, так що вибирайте щось особисто для дружини. Наприклад, якщо вона п'є каву - придивіться до кавомашині. Буде приємно отримати нові гаджети, колонки, навушники або інші корисні аксесуари.

Якщо у вас накопичилося фотографій за п'ять років, зберіть їх в один альбом і зробіть приємні підписи, щоб нагадати жінці про приємні моменти, які сталися за роки спільного життя. Якщо ж у вас немає якісних фотографій, то пора подумати над фотосесією. Радимо продумати фотосесію і її підготовку - макіяж, зачіску і локацію.

Для тих, хто хоче зупинити час на річницю і гарненько відпочити, пропонуємо забронювати день в SPA-салоні. Масаж, сауна, басейн, приємні процедури і розслаблююча атмосфера можуть стати прелюдією до романтичної вечері.

Які дерева краще посадити на п'ятиріччя подружнього життя

  • абрикос - родинний оберіг, захист від невірності;
  • береза ​​- приносить радість, щастя в сімейне життя;
  • глід - захищає шлюб дає надію на спільне майбутнє;
  • вишня - символізує романтику, спільні пригоди;
  • в'яз - приносить перемогу;
  • груша - для везіння і удачі в сім'ї;
  • дуб - символ могутності, твердості, надійності, шляхетності;
  • каштан - символ боротьби з чутками;
  • клен - допомагає впоратися з конфліктами;
  • горобина - оберіг від пристріту, символ родини;
  • слива - дарує єднання душ, взаєморозуміння;
  • яблуня - символ чуттєвої любові і молодості;
  • ясен - оберіг пізнання і натхнення, пов'язує світ духовний і матеріальний.