В кінці листопада експерти Інституту Споживчих Експертиз провели дегустацію і високо оцінили якість преміум горілки «Shustoff» - першої в світі горілки, виробленої за коньячною технологією.

Фахівці особливо відзначили м'який смак, приємний аромат і тривалий післясмак продукту. Виробники пояснюють свій успіх використанням унікальної рецептури Миколи Шустова, створеної ним 150 років тому. Особливий метод фільтрації і додавання до складу ароматних спиртів білого мускатного винограду, витриманих у дубовій бочці, створюють особливу органолептику  горілки «Shustoff».

Горілка виготовляється з найкращого спирту нового покоління «Пшенична сльоза» і найчистішої артезіанської води, що робить її смак м'яким і гармонійним, а на ранок спостерігається  відмінне самопочуття.