Одне з головних християнських свят - Різдво Христове. Спираючись на григоріанський календар люди святкую Різдво 7 січня. Біблійна історія говорить про те, що багато століть тому в цей день родиився Ісус Христос, рятівник всього роду людського. У цей день православна церква по-особливому відзначає це свято. Так, у всіх храмах проходить святкова літургія, а вдома господині готують особливий стіл, на який виставляють ряд пісних страв, де в центрі святкового столу обов'язково повинна стояти кутя. Але не смаколиками єдиними славиться цей день. Перед початком вечері глава сімейства разом з присутніми родичами і друзями зачитують вдячну молитву і переходять до святкових привітань і побажань. Так як не всі люди можуть відразу придумати, що ж їм побажати, то ми підготували для вас ряд побажань в прозі, які можна завчити або ж навіть роздрукувати або переписати і зачитати гостям в свято. Такі привітання підійдуть і коханому чоловікові, і колегам, другу чи подругі, дочці, сину, і навіть всім присутнім гостям.

Привітання для дітей та дорослих, ivona.bigmir
Привітання для дітей та дорослих, ivona.bigmir

Поздоровлення в прозі з Різдвом Христовим

С рождеством Христовым я вас дорогие поздравляю! С неба рождественская звезда спустилась и принесла с собой благую весть о том, что Христос родился. Уже много веком мы празднуем и почитаем это событие. Желаю, чтобы в вашей семье и дальше была такая традиция, а вместе верой во Христа, чтобы росла и крепла ваша семья. Гармонии вам и достатка!

Рождество пришло, а это ведь настоящее чудо! Кто бы мог подумать, что такое важное православное событие крепко накрепко укорениться в нашем сознании. А это значит, что Господь нас всех объединил и мы в знак благодарности праздновали и празднуем день его рождения.

Собрать всех вас за одним столом, это тоже большое счастье и настоящая удача. Желаю, что в течении всего года вас сопровождал успех, благосостояние и конечно же поддержка родных и близких людей.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Каждый праздник, это чудо, а Рождество Господнее это одно из главных чудес, которое доступно нам людям. Мое красивое пожелание для всех собравшихся гостей: желаю, чтобы в этот праздник, да и весь год был согрет теплом и счастьем. Пусть ваш дом, обходят все ненастья и проблемы, пусть только добро и свет поселяется в вашем доме. Будьте достойным примером своим друзьям и детям.

Моя проза для друзей, хочу их поздравить с наступающим праздником, с Рождеством Христовым! Пусть мое короткое пожелание станет для вас вдохновением и толчком для новых идей и новых дел. Желаю вам друзья всегда находить повод для радости и всегда пребывать в состоянии гармонии и безмерного счастья. Много веков назад Христос страдал за нас, так давайте отдадим ему свою дань уважения и будем жить по праведному. Это ведь не сложно, каждый день делать хотя бы одно хорошее дело и тогда весь мир будет наполнен счастьем и добром.

Православные, христианские праздники дарят нам повод для каждодневной радости, но мы в своей бытовой суете почему-то забываем иногда за них. Так, вот я желаю, чтобы все мы находили в себе силы, а главное желание встречать каждый новый день с улыбкой, наслаждаться каждому мгновению, проведенному с родителями и детьми. Ведь родители рано или поздно уйдут из нашей жизни, а дети в один момент упорхнут по своим делам и будут создавать свои семьи. Всем собравшимся мира, гармонии и добрых, душевных моментов. Давайте ценить и беречь своё настоящее!

Мои душевные строки, поздравления, я адресую любимому человеку, который каждый день находит момент, чтобы меня порадовать и вдохновить. Я желаю, чтобы в жизни каждого человека было такое вдохновение, с помощью которого и горы можно свернуть и добиться необычайных высот. Всем нам счастья и искренней веры во всевышнего нашего.

Від близьким важливо почути теплі привітання, mir24
Від близьким важливо почути теплі привітання, mir24

Официальные источники нам по-прежнему не дают конкретной информации, какое Рождество нужно отмечать католическое 25 декабря или православное 7 января, впрочем, для истинных верующих людей это не имеет никакого значения. Есть понимание, что Бог един, что наша вера в него крепка и это главное. Для тех, кто сегодня собрался и для всех, кто искренне радуется рождеству хочется пожелать крепкой веры и вдохновения. А также не боясь просить Господа о помощи. Нам православным мирянам очень важно иметь веру во Всевышнего, ведь именно эта вера заставляет нас жить праведно, по совести, и чести. Всех благ и ярких событий.

Привітання на українській мові

Віфліємська зірка впала з неба, а це означає, що Різдво на нашу землю прийшло, це означає, що Христос народився, тож славімо його. Бажаю всім людям, які зібрались сьогодні на свято душевної гармонії, щасливих моментів, а головне міцної віри в Господа. Бажаю всім йти своєю стежкою добра, та кожного дня робити хоча б одну добру справу для іншої живої істоти. Якщо всі ми будемо робити гарні вчинки, то злу не залишиться місця на нашій планеті. З Різдвом рідні, всього вам найкращого.

Віфліємська зірка засіяла, regnum
Віфліємська зірка засіяла, regnum

Вітаю вас з Різдвом Христовим, бажаю вам щирих посмішок та яскравих моментів. Безмежного вам щастя, та міцної надії. Нехай свято Різдва дарує радість та гарний настрій. Від усього серця, я бажаю, щоб лихо сторонилося вашого дому, та щоб хвороби ніколи не займали ваше тіло. Різдвяного вам дива, та гармонії вашій світлій душі.

Куті вам смачної, гармонії душі та серцю! Бажаю щоб ваша посмішка завжди сіяла на вашому обличчі, серед ваших друзів та знайомих були тільки добропорядні та хороші люди. Ви достойні найкращого, тому я хочу побажати, щоб лихо вас та вашу сім’ю ніколи не торкалось, щоб тільки любов та вдача були поряд с вами. Славімо Христа, та кожен новий день! Ми маємо цінувати та поважати кожну мить свого життя, адже воно дійсно безціне і ніхто не знає скільки кому відведено прожити.

Вітаю вас з Різдвом Христовим, бажаю безліч корисний та яскравих моментів. Христос велів радіти кожному дню, чого я і всім вам бажаю. Давайте навчимося дарувати один одному радість і нічого не чекати натомість. Давайте будемо просто поважати та навідувати своїх батьків та родичів не тільки в свята, а й в інші дні, коли буде вільний час. Якщо ми будемо слідувати всім цим принципам, то можемо бути впевнені в тому, що ми будемо сіяти добро и воно до нас повернеться і не одного разу. З Різдвом вас любі!