Як і раніше в 2020 році 7 січня всі православні та греко-католики відзначають Різдво. Всі віруючі на передодні свята 6 січня готуючись до свята, дотримуються суворого посту до появи на небі першої зірки. Заборони в цей день стосуються не тільки продуктів харчування. Так в цей святковий день українці традиційно збираються за столом всією сім'єю. Наші предки стверджували, що свято Різдва не можна відзначати поза сімейним колом, так як людина буде весь рік самотньо блукати по світу.

У цій статті пропонуємо на вибір ряд листівок для привітання на Різдво своїх рідних і близьких. Насамперед пропонуємо докладніше ознайомитися з класичними листівками до свята.

Класичні листівки, t-loves.narod
Класичні листівки, t-loves.narod
Класичні листівки

Прикольні листівки до Різдва

Безсумнівно, потрібними листівками будуть кілька прикольних, так як вони напевно піднімуть настрій і допоможуть створити веселий святковий настрій. Нижче кілька таких представлено:

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Прикольні листівки до Різдва, telegraf
Прикольні листівки до Різдва, telegraf
Прикольні листівки до Різдва

Листівки для колег

Для тих людей, які мають досить теплі відносини з колегами, можуть в цій статті так само знайти декілька відповідних для себе варіантів, і привітати кого - ні будь зі співробітників в цей день. Далі в статті листівки для них:

Листівки для колег

Листівки для дітей

В цей вечір не зайвим буде привітати і самих маленьких мешканців будинку. Їх порадують яскраві листівки з цікавими героями, можливо навіть листівки ручної роботи, для того, щоб підібрати найбільш підходящу листівку для дитини - просто досить згадати, що ж вам самим подобалося в дитинстві, так подарунок і листівку до неї буде вибрати набагато простіше.

Листівки для дітей, info-god
Листівки для дітей, info-god
Листівки для дітей

Листівки ручної роботи

Як і до будь-якого іншого свята листівки в стилі хенд - мейд сподобаються кожному як дорослому, так і дитині. Тому не варто забувати про такого роду листівках, на сьогоднішній день в інтернеті можна знайти величезну кількість ідей для їх створення, або навіть замовити їх, якщо впевнені, що не зумієте зробити самостійно. Нижче представлено кілька таких ідей:

Листівки ручної роботи, velvet.by
Листівки ручної роботи, velvet.by
Листівки ручної роботи

Листівки для коханих

Звичайно ж кожна людина, хоче, як можна оригінальніше і незабутні привітати кохану людину, а грамотний вибір листівки в цій справі відіграє не останню роль. Вибір подарунка для рідного серцю людини завжди займає чимало кількість часу, тому пропонуємо кілька ідей листівок для ваших улюблених.

Листівки для коханих, bipbap
Листівки для коханих, bipbap
Листівки для коханих

Листівки до Різдва в віршах

Звичайно ж крім яскравою і оригінальною картинки на листівці, було б непогано підібрати таку, яка буде мати гарне святкове привітання. Нижче пропонуємо такі варіанти листівок, такі точно сподобаються шанувальникам віршів і прози. Так як привітання у віршах здатне наповнити будинок затишком і створити теплу атмосферу в ньому не тільки на один вечір. Такі привітання люди будуть пам'ятати довго і напевно про ваш подарунок розкажуть своїм друзями. Нижче ідеї листівок з віршами:

Листівки до Різдва у віршах, davno
Листівки до Різдва у віршах, davno
Листівки до Різдва в віршах

Сподіваємося дана стаття допомогла кому ні будь і скоротила час на пошуки підходящої листівки до свята для найрідніших, а вільний час він зміг приділити своїй сім'ї і провести незабутній вечір.