Як відомо, ця зима не багата на хрусткий сніг і суворі морози. В Україні бідним комунальникам навіть немає чим зайнятися в цей сезон. Однак робота є робота, і її необхідно виконувати.

Так, в мережі з'явилося кумедне фото, на якому зображені ті самі комунальники в робочій формі та з лопатами в руках. Знімок розмістили в Telegram-каналі "Хуев*й Киев".

Відповідно до опису під фото, комунальників помітили на Борщагівці в суботу, 11 січня. Трудоголіків в помаранчевій формі змусили прибирати сніг з дороги, проте замість білосніжного покриву вони лопатами вигрібають грезь. Залишилося тільки присипати сіллю з піском.

Комунальники, Telegram

Нагадаємо, що у Харкові засудять трьох комунальників за загибель колеги при аварії на теплових мережах. Харківська прокуратура направила обвинувальний акт стосовно трьох співробітників комунального підприємства.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, літній американець Роберт Томас стріляв у співробітника комунальної служби в ході конфлікту, що розгорівся через пошкодженої труби. Інцидент стався в місті Лас-Вегас, що в штаті Невада.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві комунальні служби провели обробку тротуарів від ожеледиці та снігу. Ось тільки сніг і морози в столиці цієї зими майже не було.