У Черкасах гіпермаркет "Делікат плюс" сплатить 129 тисяч 363 грн штрафу. Черкаський окружний адміністративний суд визнав правомірність відповідних постанов Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області. Повідомляють у прес-службі установи.

Свинина в супермаркеті, фото: vik-hitline.com
Свинина в супермаркеті, фото: vik-hitline.com

Суд визнав правомірність постанов Держпродспоживслужби щодо виявлених відхилень від гігієнічних нормативів за мікробіологічними показниками у кулінарних цехах супермаркету “Делікат +”.

Супермаркет "Фора", фото: Вечірній Київ
Супермаркет "Фора", фото: Вечірній Київ

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Підставою для їх прийняття стали результати інспектувань гіпермаркету, де у вересні 2019 року було придбано напівфабрикати, що спричинили отруєння черкащан. Тоді на лікарняні ліжка потрапило 29 людей, 9 із яких діти. У 28-ми постраждалих підтвердили діагноз сальмонельоз.

Нагадаємо, АТБ після свят нагодував українців "фантомним" делікатесом: "Ну і г*вно ж ви їсте", фото

Як повідомляв Знай.uа АТБ змінює ціни зі швидкістю світла, "сюрприз" буде чекати на касі: "Не подобається - йдіть на...".

Також "Знай.ua" писав, що АТБ нагодував українців фантомною стравою: "Навіть тваринам давати це шкода", відео