Погода на 16 січня в Україні: точний прогноз

У четвер 16 січня погода в Україні все ще буде занадто гарною для зими. День стає все довше, а сонця – все більше. І в цьому українці зможуть переконатися в цей день своїми очима. Навіть натяку на опади не залишиться, ні туманів, ні вологості, тільки світлі весняні хмари на небі. Вітру можна не боятися, як і снігу, так як він буде помірним і південно-західного напрямку.

Самої холодної областю на заході цієї ночі буде Чернівецька. Температура тут опуститься від 7 до 9 градусів морозу. Але в інших областях такого сильного перепаду температур не очікується і морози будуть тільки невеликими, щоб не забували про те, що зараз січень. Стовпчики термометрів в інших областях покажуть від -1 до -4 градусів у ніч на четвер. А вдень найтеплішими областями виявляться Івано-Франківська та Львівська. Сонце нагріє повітря від +6 до +8 градусів. В інших же – від +3 до +7 градусів.

Квітучий січень

На Півночі поки мало що зміниться, все та ж мінлива хмарність, відсутність опадів, вночі невеликий мінус і невеликий плюс вдень. У північних областях вночі температура покаже мороз від 0 до -2 градусів, а вдень від +1 до +5 градусів. При цьому найхолодніше в Києві та Київській області – від +1 до +3 градусів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На Сході погода точно така ж, як і в більшості областей. Та й останнім часом вона ніде сильно не змінюється. Східні області чекає мінлива хмарність, денна температура від +2 до +4 градусів, а вночі – від 0 до -4 градусів. Суха синоптична ситуація буде за рахунок антициклону і опади не очікуються.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

По карті Укргідрометцентру в південних областях теж буде тепла та малохмарна погода. День порадує високими показниками на градусниках – від +3 до +6 градусів, а вночі тепліше, ніж де-небудь в Україні – від -1 до +4 градусів. У Криму буде ще тепліше і теж сухо. Вдень температура від +5 до +7 градусів, а вночі лише невеликі мінуси – від -1 до +1 градусів.

Як повідомляв Знай.uа українцям збираються підвищити пенсійний вік. Безліч українців не отримають свої пенсії за рахунок такої зміни. При цьому ПФУ розповіли, хто і як буде отримувати пенсію в 2020 році і які є в усьому цьому нюанси.

Також Знай.uа писав, що народний синоптик Леонід Горбань вже встиг розповісти про погоду на майбутні місяці, а саме – на початок весни. Його прогноз можуе дуже вразити вас. Такого від березня ніхто не очікував.

Нагадаємо, що за цей рік ціни в Україні зростуть ще сильніше, але зараз стало відомо, скільки ми будемо платити за інтернет і мобільний зв'язок. Усі ціни від українських провайдерів змусять українців сильно переплатити. Що ж відбувається на ринку інтернету і ТБ?

Також Знай.uа писав, що на цих вихідних відзначають велике християнське свято Водохреща. Ним закінчуються зимові святочні гуляння і низка християнських свят. Священик розповів, як слід готуватися до Водохреща, щоб провести день правильно і не згрішити.