На Луганщині правоохоронці викрили дівчину, яка "балувала" себе наркотиками просто посеред міста. Наразі "веселу речовину" вилучена, а на порушницю чекає штраф.

Про це повідомляє прес-службу Патрульній поліції Луганській області.

Як відзначається, інцидент мав місце у місті Лисичанськ. Саме там під час патрулювання правоохоронці помітили групу нетверезих молодих людей, які голосно кричали та порушували громадський спокій. Вже під час спілкування, одна з дівчат так сильно рознервувалася, що випустила з рук портсигар, з якого випали зіп-пакети з наркотиками.

Портсигар з цигарками

Після цього, прямо на очах у патрульних, дівчина почала топтати їх ногами. Наразі наркотики правоохоронці вилучили, а дівчині загрожує штраф.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, надзвичайний та водночас моторошний випадок стався на столичному вокзалі. Відтак, чоловіка, який йшов біля потяга, спочатку затягнуло під колеса, а тоді відрізало ноги.

Як повідомляв портал "Знай.ua", двоє українських заробітчан розбилися під час ДТП у Польщі, шансів не лишалося: перші кадри

Також "Знай.ua" писав, що у Києві некерований Mitsubishi влетів у Ford, розтрощений метал розчавив водія: кадри для "міцних горішків"