Студентське життя багате різними подіями і не тільки в навчальному процесі. Під час студентства проводиться безліч зустрічей, конференцій, розважальних заходів. Так, що там, - можна без перебільшення сказати, що де студенти там і свято. Тому кожна навіть сесійний дата може бути яскравим і глобальним святом! Напевно цей факт і став однією з причин, чому в світі День студента святкується двічі!

Перше святкування проходить восени 17 листопада, тоді в університетах проходять «Оглядини» на яких студенти демонструють свої таланти. Особливу незручність в цьому процесі відчувають студенти першого курсу, адже вони за пару місяців студентства ще особливо не встигли влитися в навчальну діяльність, як тут потрібно зі сцени перед десятками, а то й сотнями глядачів показувати свої таланти і вміння. Друге свято День студента відзначається разом зі святом - Днем Тетяни і буде це 25 січня.

У цьому 2020 року міжнародне свято День студента і День Тетяни перепадає на суботу, так, що ще одна радість для студентської молоді - можна гуляти до ранку і не думати про те, що завтра будуть пари.

Деякі люди задаються питанням, коли Україна святкує День студента, якого числа це правильно робити. Але по факту немає правильно і неправильної дати, є просто одне і теж саме свято, яке відзначається два рази на рік. Тому немає якогось обмеження, коли можна відзначати, а коли цього робити не варто.

Кожне свято багате своїми традиціями та особливими поздоровленнями. В епоху інформаційних технологій, все стало настільки доступно, що навіть якщо людина знаходиться від вас за кілька тисяч кілометрів, то не складе ніяких труднощів, щоб його привітати з будь-яким святом. Щоб якось це зробити креативно і красиво ми підібрали для вас найяскравіші і незвичайні листівки для свята День студента і день Тетяни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Листівки на день студента

Як ми вже сказали в Україні святкують і відзначають два дні студента, тому за традицією потрібно вітати з двома святами і не потрібно скупитися на привітання, тим більше на святкові листівки.

З огляду на, той момент, що студенти у нас люди веселі, тому студенту буде приємно якщо ви адресуєте смішні картинки, листівки, жарти або ж просто приколи, пов'язані зі студентством.

Такі вітальні фотографії та гифки можна скачати або ж просто відправити посиланням тому одержувачу, якого ви хочете привітати. І навіть не обов'язково, щоб ця людина була студентом, адже навіть подорослішавши, ми в душі залишаємося молодими і з радістю подивимося святкові листівки, фото, вірші і кліпи.

Святкові листівки
Листівки до свята, davno

День студента, liza
День студента, liza

Листівки до свята
Свято день студента, liza

Листівки друзям
День студента, iliza

Святкові листівки
День студента, liza

Листівки на свято
День студента, liza

Свято студентства
Святкові листівки на свято, liza

Свято День студента
День студента, ivona

Листівки на Тетянин день

Сучасній дівчині до дня її іменин приємно буде отримати малюнки, відео, вірші і звичайно ж святкову листівку! Тому якщо ви хочете прикольно привітати винуватицю торжества, то яскрава, святкова картинка - це те, що потрібно. Але не варто забувати і про особисті зустрічі, адже вони зігріють і порадують краще, ніж будь-які подарунки.

Іменини Тетяни
День Тетяни, bonnycards

Свято Тетян
День Тетяни, bonnycards

Свято Тетяни
День Тетяни, bonnycards

Свято Тетяни
День Тетяни, bonnycards

Свято жінок з іменем Тетяна
День Тетяни, bonnycards

Тетянин день
День Тетяни, otkrytki.ot