У Донецькій області було виявлено вибуховий пристрій біля залізничної станції Верхньоторецьке, передає у своєму Facebook "Укрзалізниця".

Вибуховий пристрій, про який повідомляють ЗМІ, виявлено в 70 метрах від залізничної станції селища Верхньоторецьке в Донецькій області - йдеться в повідомленні

В "Укрзалізниці" зазначили, що зазначена територія не належить до залізничної станції.

Завдяки професійним діям правоохоронців, його знешкодили. Ніхто не постраждав - додали в прес-центрі

Раніше відділ комунальної поліції Києва повідомив, що під час патрулювання території поблизу залізничної станції селища Верхньоторецьке Донецької області, прилеглої до вокзалу, правоохоронці виявили вибуховий пристрій.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

фото Національної поліції

Місце події поліцейські негайно огородили та взяли під охорону, а для знешкодження небезпечної знахідки викликали співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій - ідеться в повідомленні

фото Національної поліції

Працівники полку виявили підозрілий пристрій з декількох металевих модулів. Невстановлені контейнери з речовиною, схожою на пластид, лежали неподалік від головного входу на вокзал.

Після ретельного вивчення предметів працівники державної служби з надзвичайних ситуацій провели розмінування, під час якого під модулями додатково виявили 30-мм артилерійський снаряд, після чого все вилучили для подальшого знешкодження - додали в патрульної поліції

Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, раніше в Одесі повідомили про мінування всіх будівель прокуратури в місті. На місця спрямовані вибухотехніки і кінологи.


Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві 24 січня в годину пік близько 18:00 невідомі заявили по телефону про замінування 5 станцій метро, включно з центральними.


Також "Знай.ua" писав, що у Харкові банда малолітніх злочинців розважалася тим, що била автомобілі, припарковані у дворах.