Свято день Святого Валентина прийнято вважати найромантичнішим святом. І це не тільки на території України, а й в усьому світі. День Святого Валентина відзначається 14 лютого, в цьому 2020 році свято перепадає на п'ятницю. Історія свята говорить про те, що десятиліттями і навіть століттями раніше жив священик на ім'я Валентин. Цей священик таємно від уряду і всіх городян повінчав молоду пару, в той час як існувала заборона на всі церковні обряди.

За своє діяння священик був страчений, але історія і традиції свята на цьому на завершилися. У наше століття значення свята значно підсластили і тепер свято відзначається всіма закоханими, які дарують одному валентинки, а також приємні подарунки. Про те, який подарунок вибрати для своєї коханої жінки або дівчини ми і розповімо в цьому матеріалі.

Подарунки зроблені своїми руками дуже цінні
Дівчата полюблять душевні подарунки, kanalukraina

Прикраси завжди є актуальним подарунком

Для багатьох представниць прекрасної статі отримати на 14 лютого прикраса буде кращим подарунком. Так це чи ні ваша місія дізнатися про це ще за довго до свята, щоб була можливість назбирати необхідну суму коштів. Якщо це буде подарунок для дружини, з якою ви вже кілька років у шлюбі, то ви вже знаєте її переваги і вам не знадобиться багато часу на з'ясування цього моменту.

Якщо ви хочете подарувати кільце дівчині з якою зустрічаєтеся, то це може бути сприйнято як натяк, а то і як пропозицію руки і серця. Тому якщо у ваші плани поки що не входить весілля, але хочеться зробити подарунок у вигляді прикраси, то можна подарувати підвіску на шию або сережки. Різноманітність в ювелірних магазинах кожного міста досить велике, знаючи розмір пальця і ​​переваги вашої супутниці можна придбати прикрасу і через інтернет. До того ж ряд ювелірних магазинів і бутиків напередодні такого свята як день Святого Валентина надають привабливі знижки на золото і срібло, від яких і їм прибуток і покупки, і вашому гаманцю добре!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Техніка та аксесуари в подарунок

Для дівчат і жінок, які більше часу проводять сидячи за комп'ютером, а не перед дзеркалом можна подарувати щось із аксесуарів. На сучасні аксесуари цілком реальні ціни і великий асортимент від різних фірм виробників.

Наприклад, вибрати красиву мишку з візерунком, накопичувальну флешку (але не банальну, а з якимось яскравим елементом!). Дівчині, яка любить послухати музику можна подарувати сучасні бездротові навушники. Такий навіть найпростіший аксесуар краще брати прямо в магазині, щоб послухати на скільки якісне звучання треків.

Якщо такого аксесуара як подарунок буде не достатньо, то можна подарувати фотоапарат, мобільний телефон або інтелектуальний смарт-годинник.

Похід в спа-салон - гарний подарунок
Релакс для дівчат дуже важливий, obyava.ua

Не звичайні подарунки

Якщо ваша супутниця віддає перевагу більш креативному і оригінальному підходу до подарунків, ніж просто зайти і купити щось в магазині, то вам потрібно підключати максимум фантазії. Щоб не ламати голову над тим, які ж це можуть бути подарунки, ми підготували кілька варіантів.

Одним з варіантів незвичайних подарунків стане парасолька, на якому нанесені ваші загальні фото. Навіть в будь-який дощовий день такий подарунок буде піднімати настрій і зігрівати.

Зараз принти з фотографіями можна нанести буквально на що завгодно, так, що є з чого вибрати. Загальне фото пари або персональне фото чоловіка можна нанести на постільну білизну або подушку і подарувати цей комплект своїй коханій на свято. Виберіть ваші найкращі фото, роздрукуйте їх і ззаду на кожному з них напишіть веселий спільний спогад або ж просто слова любові.

Незвичайним і досить бюджетним подарунком буде полотно із загальними фото. Знімок наноситься на полотно, розмежовується за колірною гамою з допомогою номерків. Таке полотно ваша дівчина сама або разом з вами може розмалювати на дозвіллі в прохолодний зимовий вечір.

На свято дівчата звичайно ж будуть чепуритися тому можна подарувати сертифікат на фотосесію в студії або просто в якомусь кафе. Але варто враховувати той момент, що фотографи можуть бути зайняті на цей день, тому варто продумати це питання заздалегідь.

Також хорошим подарунком стане сертифікат на відвідування салону краси. Якщо у вашої жінки є свої майстри манікюру, педикюру і шугарингу, то такі процедури краще не включати в цей сертифікат. А ось кілька сеансів релаксуючого або медового масажу і парафінотерапія для рук можна подарувати. Це досить недорогі, але дуже приємні елементи для жіночого релаксу.

Також можна подарувати набір натуральної косметики, це буде і корисно, і потрібно. Але такий подарунок навряд чи вдасться зробити сюрпризом, цілком ймовірно, що ваша супутниця про нього здогадається, коли ви будете дізнаватися у неї за ту і чи іншу косметичну марку. Щоб все-таки зробити такий подарунок сюрпризом попросіть вибрати потрібну косметику сестру або подругу вашої супутниці. Але якщо будете просити когось зі сторони, то не забудьте хоча б солодкістю віддячити за таку допомогу!

З огляду на, те що день закоханих в цьому році перепадає на п'ятницю, то попереду будуть вихідні, а значить можна подарувати коханій спільну поїздку куди-небудь. Не обов'язково, щоб це була насичена програма, можна просто оселитися в готелі, де є басейн, сауна, а також включений сніданок в обслуговування. І вашої супутниці не потрібно буде готувати, і ви зможете більше часу приділити один одному. Романтичне побачення поза домом стане дійсно хорошим і запам'ятовуючим подарунком.

Співробітники готелів або спа-комплексів вже самі внесуть оригінальні тонкощі в обслуговуванні для номера закоханої пари. Якщо з співробітниками готелів заздалегідь обговорити всі тонкощі, то можна попросити додати пелюсток троянд в номер, а також вчасно подати шампанське та солодощі для приємного вечора.

Відпочинок разом - гарний подарунок на свято
Сумісний відпочинок завжди гарний подарунок, xo.ua

Пікантні подарунки

Свято закоханих на те і свято, щоб дарувати один одному такі інтимні подарунки, які ніхто не подарує на інше свято. Подаруйте вашій жінці красиву, еротичну білизну. Підберіть, щось на ваш смак, в чому б ви хотіли побачити на свято вашу кохану. Замість білизни або разом з нею можна подарувати вишуканий пеньюар, який також додасть родзинки в ваше свято і в приємне його завершення.

Якщо ви любителі урізноманітнити своє сексуальне життя, то свято закоханих хороший привід подарувати своїй коханій якусь пікантну іграшку. Такі іграшки можна замовити в інтернеті, а якщо нема утиску, то можна звернутися в спеціалізований магазин.

Бюджетні подарунки

Не завжди бажання подарувати дорогі подарунки своїм коханим збігаються з нашими можливостями, тому можна знайти варіанти недорогих подарунків. Не дивлячись на бюджетну вартість подарунок повинен бути практичним і дійсно потрібним.

Так, наприклад ваша супутниця із задоволенням отримає в подарунок губну помаду, туш для вій, тональний крем, піну для ванни або гель для душу з улюбленим ароматом. Романтичні леді оцінять фігурне мило у вигляді сердечок або завитків. Те, що для чоловіків може здатися «кривим подарунком», то для деяких дівчат буде здаватися милими завитками!

Також недорого обійдеться масло для тіла або для волосся, а також лак або мус для укладання волосся.

Дівчатам подобаються різні дзеркала і косметички, які також можна знайти за доступними цінами. Приємними дрібницями стануть брелки для ключів, м'які іграшки у вигляді ведмедиків або сердець. Але такі подарунки сподобаються не всім дівчатам, тому перш, ніж таке вручати потрібно розуміти смак вашої супутниці.

Солодкі подарунки

Багато дівчат люблять солодощі, тому солодкі подарунки будуть їм тільки в радість. На сьогоднішній день популярні фігурки, наприклад шоколадний ведмедик, зайчик або шоколадні сердечка. Такі фігурки можна скомпонувати в солодкий букет з додаванням фруктів і улюбленого шампанського або вина.

Можна замовити багатоярусний торт, який стане не просто хорошим подарунком, а ще й освідченням у коханні. На самому торті можна написати про свої почуття і навіть пропозицію вийти заміж.

Безсумнівно, дівчині буде приємно отримати насолоду, зроблену своїми руками її чоловіка. Так, цілком ймовірно, що відразу ви не зможете зробити багатоярусний торт, але ви можете спекти невеликий тортик або приготувати десерт з фруктами. На цій солодощі за допомогою звичайних вершків і згущеного молока можна написати слова, признання в своїх почуттях.

Втім, дівчатка оцінять навіть якщо ви приготуєте яєчню у формі сердечка, головне, щоб це було від душі і з любов'ю!

Подарунок від коханого завжди бажаний та очікуванний
Подарунок від коханого найніжніший, kh.vgorode

Подарунок дружині своїми руками

Далеко не всі дівчата хочуть отримати дорогий подарунок на свято всіх закоханих. Подарунки, зроблені своїми руками, можуть викликати сльози радості і відчуття безмірної вдячності. Серед кращих подарунків звичайно ж ті, що зроблені своїми руками. Дівчину такий подарунок здивує і порадує, адже вона буде впевнена, що ви вклали в створення подарунка не тільки свій особистий час, але ще й частинку душі.

Кращий романтичний подарунок це звичайно ж визнання в любові. Тому чоловік може зробити недорогий і запам'ятовує подарунок. Можна зробити вашу карту бажань, де в центр помістити ваше загальне фото, а навколо розмістити красиві картинки з подорожами, автомобілем та іншими фото, чого б вам хотілося. Якщо ви плануєте появу дитини в вашій родині, то на цю карту бажань обов'язково помістіть знімок красивого і усміхненого малюка. Таким чином ви і наблизити здійснення задуманого, а також покажете дівчині всю серйозність своїх намірів.

Також можна взяти червону стрічку з фарбою яка світиться і написати побажання для вашої дами. Ідеї ​​словесних привітань можна взяти в інтернеті, але краще написати їх від себе. Нехай вони будуть навіть не в риму, сумбурні, але головне, щоб вони були щирі.

Коли стрічка з побажаннями буде готова її можна помістити в красиву фігуристи пляшку. Туди ж вставити троянду або будь-який іншу квітку. Акуратно, щоб не пошкодити бутон потрібно закрити пляшку і можна дарувати коханій.

Хлопчикам і чоловікам, які дружать з інструментами, можна використовувати таку ідею для подарунка, як створення шкатулки. Ще на уроках праці хлопці майструють різні стільці, дощечки і шкатулки з дерева. Такі навички можуть стати в нагоді і для створення подарунка шкатулки з дерева з висувними шухлядками. Готовий виріб або самі скриньки можна обтягнути шкірою, або будь-якою тканиною. На видимій стороні скриньки вижигателем по дереву можна написати побажання, слова любові або ж просто кому і від кого цей подарунок. Доречним буде вказати дату і рік, адже з часом дата вилетить з пам'яті, а так буде приємним нагадуванням через багато років.

А ось гроші на свято всіх закоханих вкрай не рекомендується дарувати. Якщо на день народження ще можна подарувати конверт з грошима і перекласти місію вибору подарунка на винуватицю свята, то на день Святого Валентина краще самостійно організувати романтичний свято і подарунок.