Погода на 29 січня в Україні: точний прогноз

Зима не перестає влаштовувати українцям справжні гойдалки, які вже навіть трохи набридли. Від них страждають не тільки тварини і рослини, які все ніяк не можуть підлаштуватись, але і люди, особливо метеочутливі. Такий перепад був буквально 28 січня, коли різко, навіть занадто, потепліло, а в багатьох областях пройшли дощі. Температура різко стрибнула до +8 градусів. У середу ж теж буде стрибок, тільки вже в іншу сторону. І якщо після цих слів ви сподівалися на морози, то дуже даремно. Переважно температура від 0 до +2, подекуди підніметься ще до +4 градусів, але будуть і місця з теплою погодою. Зміниться і характер опадів, в основному це буде дощ з мокрим снігом. Також українців очікує сильний і поривчастий, однак теплий південний вітер. Жодна частина країни не залишиться сухою.

І похолодання почнеться звідти ж, звідки й прийшло потепління – з заходу. Температура в цій частині від 0 до +2 градусів, що вдень, що вночі й по всіх областях абсолютно однакова по даних Укргідрометцентру. Також стабільність зима покаже в цей день ще і в опадах. Вони теж скрізь майже однакові – досить сильні дощі з мокрим снігом, які будуть змінюватися в залежності від температури. І теж південний вітер від 7 до 12 м/с.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Північні області теж зачепить хвиля похолодання і порівняння температур в одну. По всіх областях синоптики прогнозують дощі з мокрим снігом, також досить сильні, сильний південний вітер і температуру від 0 до +2 градусів. І так, температура вдень не буде відрізнятися від температури вночі.

Трішки різноманітності принесе схід. Тут температури хоч трохи відрізняються від загальної тенденції і будуть тепліше. Очевидно, поки сюди холодне повітря ще не встиг добратися. Від +2 до +4 градусів у східних областях вдень, а от вночі всі ті ж від 0 до +2 градусів. Ну і звичайно, як же без опадів у вигляді дощу з мокрим снігом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Справжньої спеки можна чекати на півдні, який явно ігнорує бажання зими трошки опустити стовпчики термометрів. Хоча і тут буде проглядатися натяк на звичайну погоду 29 січня. Термометри покажуть все ще від 0 до +2 градусів по областях. У Криму трохи тепліше вночі – від +2 до +4 градусів. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях дуже висока температура – від +5 до +7 градусів вдень, а також невеликий дощ. У Криму буде ще тепліше – від +8 до +10 градусів, хоча і дощ виявиться вже сильніше.

А от в центрі можна побачити вже звичну для цієї карти картину – температура від 0 до +2 градусів вдень і вночі дощ з мокрим снігом і теплий поривчастий вітер.

Як повідомляв Знай.uа відомий астролог Павло Глоба ошелешив своїм прогнозом на весну. Можна буде почати з чистого аркуша, та й взагалі життя сильно зміниться. Однак так пощастить не всім.

Також Знай.uа писав, що пенсіонерам пообіцяли дати надбавку в цьому році, але є кілька нюансів, пов'язаних із зростанням середньої зарплати і зростанням пенсій. Не думайте, що жити стане легше.

Ще Знай.uа писав, що з'явилися новини про те, що Укрпошта збирається спалювати посилки з Китаю через коронавірус.