Днями на сайти Державної податкової служби опублікували новий щорічний перелік марок автомобілей, які у 2020 році потраплять під спеціальні умови оподаткування.

Опублікований список вже набув чинності.

До нього потрапили автівки, що випустили після 2015 року і вартість яких перевищує близько 1,77 млн гривень. А тако більшість з них входять до так званого класу "люкс". За інформацією ДПС, власники такого транспорту повинні будуть заплатити податок фіксованою ставкою 25 тисяч гривень на рік.

Власники люксових автомобілів будуть платити транспортний податок за авто з 2015 року випуску (включно), середня ринкова вартість яких становить понад 1771125 грн - йдеться в повідомленні ДПС

У список потрапила не одна марка автомобілей. У ньому є наступні найбільш популярні ластівки: Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Dodge, Ferrari, Ford, Lamborghini, LandRover, Lexus, Lincoln, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Rolls-Royce, Tesla і Toyota.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше комунальна снігоприбиральна техніка «прибрала сніг» із даху автомобіля марки Ford, припаркованого на узбіччі.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Державна митна служба України спростила розмитнення іномарок, дозволивши здійснювати цю процедуру через інтернет.


Також "Знай.ua" писав, що у Харкові один з власників автомобіля, зневірившись ефективно протистояти злодіям, розмістив на склі свого транспортного засобу незвичайне оголошення.