В двох містах України медики запідозрили у місцевих мешканців смертельний коронавірус, який лютує у Китаї. Наразі пацієнтів уже госпіталізували та взяли аналізи.

У Китаї вже тривалий все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Вже кілька тисячі людей у всьому світі були заражені цією хворобою, а також близько двохсот людей померли.

Випадки зараження смертельним коронавірусом виявили у двох українських містах. Так, у Рівному до медиків звернулася 22-річна дівчина, яка повернулася з Китаю, та заявила, що занедужала - у неї підвищилася температура, з’явилися нежить та кашель.

А у Львові було госпіталізовано двоє чоловіків, які також днями приїхали з КНР з респіраторними симптомами. Нині як і львівські, так і рівненські медики відібрали аналізи на визначення того, чи дійсно пацієнти заразилися смертельним вірусом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тим часом у Києві помітили медиків біля "швидкої" у захисних костюмах, що наштовхує на думку, що і в столиці є підозри на зараження коронавірусом, хоча про це нічого не відомо з офіційних джерел.

Фото виклал в Telegram-каналі "Київ сьогодні".

Нагадаємо, раніше всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайний стан міжнародного рівня

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі з'явилися моторошні кадри з дрона, на яких відображені вимерлі вулиці Уханю.

Також Знай.ua писав, що відтепер купити "унікальні" речі на всесвітньо відомому сайті AliExpress не можна.