Лютий: куди бігти, що робити?

Це історія почалася дуже давно, коли в школі всі дівчатка на 14 лютого чекали свої сердечка-валентинки. Це було так хвилююче і романтично. Після школи цей обмін сердечками перейшов на наступний рівень, і тепер крім них ми обмінюємося подарунками з коханими. І кожен раз з приходом лютого кожна дівчина задає собі питання: "Що подарувати тому самому, коханому чоловікові?". День святого Валентина - це дуже романтичне свято, де хочеться показати наскільки сильні і бажані твої почуття.

І скільки думок і ідей крутяться в жіночих головах. Якщо б тільки хтось знав! Дуже хочеться порадувати кохану, проникнути в саме серце, і показати наскільки важливий для тебе ця людина. Дарувати бажане і отримувати задоволення від того що вгадала. А робити це просто і навіть цікаво, коли справа стосується коханої людини.

найголовніший ваш подарунок - це любов
найголовніший ваш подарунок - це любов, dari.wiki

Пропозиції та ідеї для подарунків чоловікам

Пропонуємо вашій увазі цікаві ідеї та роздуми про подарунки на день святого Валентина. Отже, почнемо з того, що це точно не буде букет, адже так? І якщо ви відповіли ні, і думаєте, що таких букетів для чоловіків не придумали, то ви помиляєтеся. Між іншим, останнім часом неймовірно популярним, особливо серед молоді став букет своїми руками. Звісно не з квітів, а наприклад, з мисливських ковбасок, перцю, пива і всяких "чоловічих нісенітниць". Ідеї для таких "букетів" просто безмежні, їм немає кінця і краю, все залежить від вашої фантазії, фінансової бази та спритності рук. Хоча в принципі, якщо спритність рук все-таки не ваше, ви можете з легкістю замовити його в інтернеті разом з доставкою.

Можна приготувати його улюблене блюдо, спекти пиріг або сходити куди небудь в ресторанчик або кафе і приємно провести час разом. До речі, варіант з тим, щоб просто кудись сходити разом, будь то кафе, кіно, театр, на природу, - теж дуже гарне рішення. Особливо це підходить парам, які довго не бачяться, або просто для тих, хто любить саме такий вид подарунків, щоб довго не морочитися і не боятися не вгадати з подарунком. Крім того, 14 лютого в кожному місті відбуваються різні заходи для закоханих: змагання, концерти, виставки та багато іншого.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Приклад приємного і смачного подарунка
Приклад приємного і смачного подарунка, pinterest.com

Чи впливає тривалість відносин на вибір подарунка?

Розмаїтість і вибір подарунків залежить від того, наскільки довго ви перебуваєте у відносинах з вашим обранцем і як добре ви знаєте його смаки та інтереси. Якщо, наприклад, це ваш хлопець ви можете заздалегідь подивитися або навіть ненав'язливо і непомітно поставити пару питань що йому було б приємно отримати, або в чому він потребує сьогодні. На ранніх етапах відносин радять дарувати щось ближче до нейтрального подарунку, який точно потрібен і може сподобатися. За порадами психологів, спробуйте не дарувати щось дуже особисте, ви можете не вгадати або навіть зачепити почуття партнера.

Подарунок для чоловікова безперечно теж дуже відповідальна справа. Дівчата, дуже важливо, давайте без шкарпеток і піни для гоління на подарунок! Так, можливо це практично і зручно. Так, швидше за все шкарпетки завжди хороший подарунок. А піна так тим більше. Але радувати чоловіка в це свято потрібно і важливо! Особливо якщо у вас загальний побут і повсякденне проведення часу 24/7. Проявіть турботу в дрібницях, що-небудь дійсно варте і незвичайне. Можливо він хотів собі цікаву книгу, про яку довго мріяв, приставку, складаний швейцарський ніж, брендовий годинник, квитки на довгоочікуваний концерт, якусь поїздку, машинку на пульті управління? Як то кажуть: "Перші 40 років дитинства найскладніші у чоловіків". Важливо підкреслити, що вартість подарунка не завжди прямо пропорційна тому наскільки ви вгадаєте. І ціна речі не зробить його більш бажаним.

Мова не йде про велику кількість подарунків. Не варто скуповувати все чого хочеться вашому чоловікові. Досить одного якісного та достатньо дорогого подарунка, підібраного зі смаком та любов'ю. Бувають звичайно ситуації, коли фінансова база не зовсім готова до такого виду подарунків. В такому випадку, ми пропонуємо вам подарувати щось душевне, зроблене своїми руками, але з усією любов'ю і увагою.

те, що потрібно вашому чоловікові
те, що потрібно вашому чоловікові, kleo.ru

Для чоловіків важливо щоб подарунки були потрібними, і щоб ними користувалися. Статуетки, фотографії або щось меланхолійне і романтичне не зовсім те що треба. Існує думка, що найкращий подарунок - це емоції. Наприклад, стрибок з парашута, картинг, стрільба з лука, скелелазіння, - це події в житті, які залишать яскравий спалах спогадів, радість і дадуть заряд енергії ще на довгий час. Але природно є дуже багато, але. Ви повинні враховувати характер людини, його інтереси і звичайно ж стан здоров'я. Ніхто крім вас самої не зможе вирішити який подарунок буде для нього кращим.

Деякі пані вважають, що найкращим подарунком на день святого Валентина буде прекрасна вона, з прекрасним великим червоним подарунковим бантиком. Знову ж таки, тільки ви знаєте наскільки обраний вами подарунок буде дійсно доречним. Важливо пам'ятати, що при виборі подарунка, необхідно відштовхуватися не від своїх бажань, а від бажань та інтересів коханого чоловіка, хлопця. Бо деколи дівчата, які хочуть зробити як краще, відштовхуючись від власних уподобань, не зовсім вгадують з подарунком.

Ще відмінним варіантом на подарунок чоловікам може бути толстовка або футболка з обраної вами картинкою. Його улюбленої футбольної команди, або класної цитатою, приколом або цікавим малюнком. Взагалі тема одягу на подарунок - це завжди гарна ідея, за умови, що ви знаєте розмір і смак свого обранця. А коли ви даруєте хлопцю або чоловікові щось креативне і особливе, по типу футболки з емблемою, ви показуєте наскільки звертайте увагу на його інтереси і захоплення. Гарною ідеєю буде також нова сорочка, краватка, запонки або навіть нижня білизна.

приклад приємного чоловічого подарунка
приклад приємного чоловічого подарунка, kiev.vgorode.ua

Наступний оптимальний вид подарунка - це техніка: електронний годинник, плеєр, смартфон, навушники або інше. Але, при покупці і виборі потрібно враховувати технічні характеристики і показники. Бажано проводити консультації з тими, хто допоможе вам зробити хороший вибір, або можна почитати коментарі та відгуки в інтернеті.

Такі подарунки як парфуми, портмоне, ремінь, алкогольні вироби або щось подібне це звичайно гарна ідея, але за певними умовами. По-перше, ці презенти можна віднести до виду "особисті", що означає, що купувати навмання не варто. А по-друге, якщо ви все-таки вирішили купити щось таке, ви повинні точно знати смаки свого чоловіка, а також розбиратися в його перевагах.

Дорогі жінки! 14 лютого це чудовий і романтичний день, і безперечно, ваш подарунок стане головною родзинкою цього дня. Не варто переживати щодо вибору подарунків вашим чоловікам, адже все що буде вибрано вами вже чудовий подарунок! Який свідчить про те, що людина, якій ви його даруєте вами кохана. А ваша увага, і витрачений час це найкращий тому доказ. Крім того, ваша любов, це той подарунок, який ви даруєте йому кожен день, незалежно від свята!