Згідно з даними опублікованими на сайті Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського середньомісячна температура січня у Києві становила +0,8°С, що на 6,4°С вище кліматичної норми.

Погода взимку
Погода взимку

За їх спостереженнями цього року січень впевнено займає другу сходинку у рейтингу після січня 2007 року серед найтепліших з 1881 року.

Найхолоднішим днем було 7 січня, саме тоді мінімальна температура становила зранку -5,3°С, а найтеплішим стало 11 число, тоді максимум становив +7,1 градусів.
На жаль, метеорологічна зима до столиці так і не завітала, хоча дві третини календарної вже минуло.

Зважаючи на те, що у цьому році закінчується черговий кліматичний період, який розпочався у січні 1991 року, в обсерваторії обрахували нові кліматичні норми. Отже, нова кліматична норма у Києві температури повітря для січня становить -3,2°С, і є вищою за попереднє значення на 2,4°С. А кількість опадів стане 37 мм, на відміну від попередню у 11 мм.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, у лютому деяким знакам Зодіаку потрібно проявити обережність у різних аспектах життя.


Як повідомляв портал "Знай.ua", вже незабаром відбудеться День всіх закоханих. А відтак, астрологи поділилися свіженьким гороскопом


Також "Знай.ua" писав, що всі люди унікальні і що кожна людина може вважатися по-своєму красивим і це насправді так.