Освідчення у коханні, букети чудових квітів, валентинки, подарунки - жінки, безумовно вимагають до себе уваги й потребують всього цього. Але й прекрасним дамам варто пам'ятати про те, що слова кохання дуже важливі для чоловіків. І є досить багато найрізноманітніших способів, за допомогою яких ви можете проявити себе та висловити почуття, піднісши подарунок для коханого чоловіка романтично й надзвичайно гарно!

Ідеї подарунків чоловікам своїми руками

Як сказав поет Володимир Жемчужніков: «Справжня близькість зазвичай починається здалеку». Так і вам, милі дівчата й любі жінки, потрібно готуватися до Дня святого Валентина заздалегідь.

Продумайте, які б слова кохання ви хотіли сказати коханому? Що б хотіли дорогому серцю чоловікові подарувати? І як цей подарунок найкраще піднести? Якщо у вас немає власних ідей, пропонуємо познайомитися із варіантами від Знай.юа.

Почніть ранок коханого зі святкового сніданку. Приготуйте чоловікові або хлопцю, із яким живете разом, що-небудь оригінальне та смачне. Адже зробити подарунок своїми руками - це не обов'язково майстерність у виробах, але й кулінарний талант. Тим паче, у народі недаремно кажуть: «Шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок».

День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, ivona.bigmir.net
День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, ivona.bigmir.net

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Святкова ранкова трапеза зовсім не передбачає тривале стомлююче готування. Вам не потрібно стояти довго біля плити, тому що можна приготувати щось легеньке та смачне дуже швидко. Головне - романтична подача.

Накрийте гарно стіл або приготуйте гарний піднос із подачею романтичного частування для коханого у ліжко. Візьміть, наприклад, вишукану елегантну страву «Шоколадний фадж». Цей шоколадний десерт досить ніжний, ароматний та смачний. І відмінно підійде, щоб потішити хлопця або чоловіка із ранку в День усіх закоханих!

Можна гарно викласти у вазочку морозиво, додати зверху вершки, згущене молоко, притрусити тертим шоколадом. Або приготувати панну-котту із ківі та іншими фруктами. У якості швидкої «випічки» відмінно підійдуть тістечка «Карпати» із бананом, які робляться швидко й просто із печива.

«Топлене молоко» необхідно попередньо подрібнити будь-яким зручним для вас чином. Потім додати у масу арахіс. Влити сюди розтоплене вершкове масло із шоколадом. Перемішати масу та викласти на аркуш фольги. Зверху - очищений банан. Згорнути рулетиком, надаючи форму гори, щоб вийшли «Карпати». Зняти фольгу. Порізати десерт, як тістечка та притрусити зверху кокосовою стружкою.

День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, yapokupayu
День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, yapokupayu

Варіантів для романтичного сніданку безліч. Ви навіть можете подати каву, але зробити це романтично, виклавши зверху зі стружки шоколаду сердечка. Або приготувати салат або піцу в формі сердечка, купити готові цукерки, печиво у формі сердечок.

Головне, що потрібно зробити своїми руками чоловікові до свята: організувати гарну романтичну подачу. Здивуйте та обрадуйте свою другу половинку! Розкладіть все гарно на підносі. Можете використовувати свічки, пелюстки троянд або вазочку із квітами.

Візьміть, наприклад, круасани, 2 яйця, зробіть 2 чашки кави або чаю. Гарна подача може прикрасити навіть, здавалося б, найпростіші страви. Перегляньте на запропонованих варіантах фото, як може гарно та романтично виглядати сніданок, приготований своїми руками для коханого чоловіка.

Утім, ви також можете зробити своїми руками валентинки, прикрасити якусь коробочку сердечками, а всередину покласти кілька вирізаних сердечок зі всілякими приємними побажаннями або написати на кожному: «Я тебе кохаю за те, що...»

День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, yapokupayu
День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, yapokupayu

Якщо ви хочете подарувати що-небудь своєму коханому чоловікові, зроблене власними руками, тоді можна намалювати тематичний малюнок, приготувати вишивку, зробити орігамі-сердечко або пошити подушечку у формі серця. Підготувати щось миле та зворушливе: зв'язати шарф, шапку і т.д.

Подарунки-сюрпризи чоловікам до Дня святого Валентина

Якщо ви хочете забути у цей день про шкарпетки, гелі для гоління та інші «чоловічі» подарунки, тоді підготуйте для коханого якийсь сюрприз. Наприклад, замовте тур на 3 дні до Венеції, Париж або влаштуйте одноденний уїк-енд у будь-якому із міст України.

Сюрпризом для чоловіка, у якого є автомобіль, можуть стати повітряні кульки у його багажнику. Продумайте, як можна влаштувати для нього такий надзвичайний сюрприз, щоб чоловік відкрив багажник, а звідти полетіли повітряні кульки. Адже для того, щоб усе вийшло, їх спочатку необхідно туди покласти.

Можна купити багато маленьких свічок, розкласти на вулиці їх гарно. І запалити, коли за вікном буде темно. Втім, можна навіть викласти таким чином напис: «Я тебе кохаю!»

Як варіант - купити подарунок, вкласти його у величезну коробку, а до неї прив'язати кілька повітряних кульок. Ви також можете влаштувати у цей день фотосесію. Прогулятися удвох на конях. Влаштувати романтичну екскурсію по замку.

До неординарних сюрпризів для чоловіків відноситься політ на повітряній кулі. Ну, а якщо ви влаштуєте на честь коханого феєрверк, він, напевно, буде у великому захваті від того, що ви його так цінуєте й дуже сильно любите, що навіть готові урізноманітнити для нього чудовими яскравими спалахами вогників небо!

День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, 24tv.ua
День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, 24tv.ua

Ви можете замовити для нього виступ фокусника або когось ще, купити квитки до кінотеатру/театру, на концерт. Відмінний сюрприз - шашлики на природі. І нехай за вікном ще холодно. Але ж можна взяти із собою пледи, червоне вино та побути трішки наодинці в оточенні зимової природи.

Актуальні подарунки для хлопця або чоловіка у День всіх закоханих

Досить часто дівчата й жінки дарують своїй сильній половинці чашку. Якщо ви обрали цей подарунок, то замовте у День святого Валентина чашку із принтом: написом для закоханих або фото, ручкою у формі сердечка.

Серед актуальних подарунків сьогодні - сертифікат на навчання. Це можуть бути психологічні тренінги або професійні інтенсиви. Адже кому, як не вам, найкраще знати про захоплення коханого?

Можливо, він хоче зайнятися глибоким вивченням англійської або польської мови. Подаруйте йому таку можливість! Нехай вчиться програмуванню, танцям, грі на гітарі, співу, малюванню або чомусь-небудь ще, згідно із захопленням. Адже сьогодні нескладно знайти для коханого майстер-клас із арт-терапії або гончарного мистецтва.

Якщо ви хочете, щоб ваш хлопець був більш спортивним або він захоплюється спортом, подаруйте йому абонемент на відвідування тренажерного залу чи в басейн. Можна подарувати чоловікові розумний годинник, який рахує калорії.

Тим, хто не проти попаритися у сауні, пропонуємо замовити пару годин наодинці. Ви зможете розслабитися удвох, зануритися у прохолодному басейні, попити трав'яний чай із медом. Зняти стрес та втому, підняти коханому настрій і його емоційний тонус.

У іншому дивіться за перевагами. Якщо хтось захоплюється комп'ютерними іграми, і ви роділяєте його хобі, тобто не проти, гарним подарунком може стати ліцензійний диск із грою. Можна подарувати підставку під ноутбук або під кухоль.

Є й такі хлопці, яким сподобається у якості подарунку книга. Влаштуйте романтичну вечерю для коханого. І піднесіть цікаву книгу при свічках. Ви навіть можете вкласти у неї своє романтичне зізнання або пограти в гру, коли задається запитання, а відповідь чоловік читає зі сторінки, згідно заздалегідь озвучених ним двох чисел (номера сторінки та стрічки).

У якості подарунка може бути светр або інший предмет стильного модного одягу, який-небудь предмет інтер'єру. Гарний альбом із сердечками та вашими спільними фотографіями у ньому - також відмінна ідея для подарунка чоловікові. Якщо ваш молодий чоловік носить сережки або каблучки, можна подарувати якусь оригінальну прикрасу для нього.

Однак нові враження - це, напевно, найбільш вишукані подарунки для чоловіків. Так чому б не подарувати коханому стрибок із висоти або із парашутом? Можна замовити й подарувати йому сеанси масажу. Якщо хочете, відправитися до салону, де є 2 масажних столики поруч. І скласти для свого коханого чоловіка у День Валентина компанію.

У ресторані ви можете замовити гру на саксофоні або піаніно для коханого чоловіка. Сходіть із ним до дельфінарію або влаштуйте абсолютний релакс із чайною церемонією. Можна піднести у якості подарунка невеличкий гарний столик для сніданків у ліжку.

Виберіть дошку для записів у формі сердечка, купіть подушку із сердечками чи зізнаннями у коханні. Можливо, ви захочете подарувати атласний комплект постільної білизни червоного кольору чи з сердечками. Або взагалі: піднесіть йому замок та ключ від свого серця, який прикрашений сердечком.

Ви, звичайно ж, можете пограти із коханим у квест. Як замовити його, так і самостійно погратися зі своїм хлопцем або чоловіком вдома, заздалегідь підготувавши для нього завдання. Розставте записки по дому із подальшими вказівками про те, куди йому рухатися далі й де шукати.

Висловлюйте свою любов романтично! Підносьте подарунки вишукано й оригінально. Дивуйте ваших коханих, дорогих серцю чоловіків! І насолоджуйтеся романтичним днем сповна!

Фото

День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, 24tv.ua
День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, 24tv.ua

День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, 24tv.ua
День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, 24tv.ua

День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, 24tv.ua
День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, 24tv.ua

День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, yapokupayu
День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, yapokupayu

День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, yapokupayu
День святого Валентина: найкращі ідеї подарунків, yapokupayu

Відео