Надзвичайне побиття, яке сколихнуло весь Київ, сталося у Святошинському районі. Саме там натовп розлючених молодиків влаштували масове кровопролиття, якому навіть не зуміли завадити поліцейські.

Відповідний відеоролик оприлюднили у Facebook-спільноті "Київ Оперативний".

Як відзначається, масова бійка між двома компаніями сталася вночі у Святошинському районі. Що стало причиною цього і досі невідомо, однак, зі слів тамтешніх жителів, такі "мордопобиття" трапляються часто.

Скріншот з відео

Варто зауважити, що під час "кровопролиття" невідомий викликав правоохоронців, і коли ті прибули, то парубки, які брали участь в бійці, накинулися на копів. В результаті на місце приїхало ще 6 машин з поліцейськими, а також дві "швидкі". Щодо потерпілих, то наразs також нічого стосовно їх не відомо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Попереджаємо, у відео присутня ненормативна лексика!

“Когда собрал 4 звёзды в GTA” Аккуратно, на видео нецензурная лексика По нашей информации, в парке произошла драка между двумя компаниями. Кто-то вызвал полицию и агрессивные молодые люди начали бросаться и на стражей порядка. Киев, Святошино

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 23 februari 2020

Нагадаємо, раніше Пограбував по-доброму: під Києвом підліток став жертвою "милосердного" злочинця

Як повідомляє портал Знай.ua Вкрали диплом: молодий одесит провернув зухвалу аферу перед батьками

Також Знай.ua писав, що на очах у копів: у Києві ввічливий іноземець пограбував дівчину з коляскою