Понеділок, 24 лютого в Україні буде із дуже сильним вітром. До нас йде циклон. Такий прогноз оприлюднила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

За словами синоптика, штормовий вітер бушуватиме у більшості областей України і досягатиме поривів 15-22, чи й більше, метрів за секунду.

Прогноз погоди, фото з facebook

Вже з завтрашнього дня в Україні буде дуже вітряна погода. 23 лютого синоптик прогнозує посилення вітру до 15-22 м/с. 24 лютого місцями, крім північно-східної частини країни, очікується сильний вітер - 25-28 м/с.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Прогноз погоди, фото з facebook

Погода в Карпатах також буде "нельотну". Вночі 24 лютого синоптик обіцяє сніг, сильний сніг, на дорогах снігові замети, ожеледиця. Завтра, 23 лютого, очікуються пориви вітру 25-30 м/с, 24 лютого - 40 м/с. Синоптик оголосив на неділю перший (жовтий) рівень небезпеки, на 24 лютого - другий (помаранчевий) рівень небезпеки.

Крім того, рятувальники Держнс попередили, що 22-24 лютого у горах Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень). Українців закликають не виходити в гори під час погіршення погодних умов.

Погода в Києві 23 і 24 лютого також нагадає про зиму. У столиці у неділю вночі – дощ з мокрим снігом, вдень – сніг, мокрий сніг. Температура повітря вдень становитиме +5...+7 градусів, вночі – від 2 до 4 тепла. Вітер західний, 7-12 м/с.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.ua, на Україну насувається циклон, синоптики радять приготуватися до складних погодних умов.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.