В середу вдень перед будівлею Офісу президента України Володимира Зеленського намагався вчинити акт самоспалення чоловік.

У середу в Києві біля Офісу президента проходять дві акції протестів: медиків та мешканців однієї з громад. На відео з акції, розміщеному в соцмережах, видно, що чоловік був охоплений полум'ям і люди, які перебували поруч, загасили вогонь підручними засобами, зокрема одягом та прапорами, які вони принесли з собою на акції.

Проте чоловік встиг розповісти журналістам на місці події, що не має відношення до акцій протесту медпрацівників, які зараз проходять під ОПУ, а підпалив себе, щоб привернути увагу до своєї проблеми.

Він представився Олександром Бурлаковим Сумської області. За його словами, він не перший день приходить під ОПУ і намагається вирішити проблеми із земельним питанням, але влада його не чує. За його словами, чиновники не дали йому розпаювати землю.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як жити? Живим у труну лягати? Я вже 5 років звертаюся по земельному питанню. Нас обманює наш сільська рада. Я не бачу виходу. Я нікому погано не зробив. Я просто хочу, щоб мене почули, щоб почули людей – сказав чоловік

На подію також відреагували в офісі Зеленського. Прес-секретар президента Юлія Мендель повідомила, що відділ звернення громадян ВП відправився на зустріч з чоловіком, щоб з’з'ясувати питання, до яких він хотів привернути увагу.

Мужчина который пытался себя спалить возле Офиса Президента выжил

Geplaatst door Юрий Орденко op Woensdag 26 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Богдан відійшов від Сейшел і "звітував" про свої досягнення