У середу, 26 лютого, Харківська міськрада знову проголосувала за перейменування проспекту Петра Григоренка та присвоєння йому імені радянського маршала Георгія Жукова.
При цьому підтримали перейменування проспекту більшістю голосів - 52 "за", 8 "проти". І це незважаючи ні на судові рішення, ні на протести активістів проти такого кроку.

Рішення Харківської міськради прокоментував лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький. Свою думку він висловив в Telegram-каналі.

"52 ватники під керівництвом щуриного ватажка Кернеса сьогодні знову вирішили назвати проспект Григоренка іменем Жукова. Певно, не маючи більш важливих міських справ, Гєпа втілює ідею фікс – зберегти ім'я свого ідола на вулицях міста! Справді незрозуміло, чим харківським депутатам не подобається Петро Григоренко, теж, до речі, радянський воєначальник. Але їм у якості символа потрібен саме Жуков, який ненавидів Україну та все українське.
Хоча раніше ми виграли суд і визнали перейменування на Жукова незаконним. Вони знову чхали на Закон (ст. 1 ЗУ про декомунізацію), знову довели свою відданість всьому совєтському та російському, знову показали, що вата в Україні таки може підняти голови. Тому що «какая разніца?", -написав лідер "Національного корпусу" .

Андрій Білецький закликав патріотів Харкова відстояти назви українських вулиць.

"Я думаю, що відстояти назви українських вулиць наперекір любителям червоних маршалів – справа честі всіх патріотів Харкова. Адже якщо дати їм перемогти зараз, наступні успіхи вати можуть бути набагато боліснішими для України".