У мережі оприлюднили ряд відеороликів, які демонструють усю напруженість ситуації на харківському ринку "Барабашово", де відбулися зіткнення зі стріляниною тамтешнього населення та місцевих підприємців.

Відповідні відео з місця подій опублікували у різних міських Facebook-спільнотах та YouTube.

Відтак, як відзначається, масові заворушення відбулися на в'їзді ТРЦ "Барабашово". Саме там почалися роботи з будівництва дороги, яка з'єднає Салтівку і центр Харкова, однак деяким мешканцям не сподобалися те, що для будівництва потрібно знести арку, і ті влаштували розбірки зі стріляниною.

Барабашово сейчас

Geplaatst door Харьков 1654 op Donderdag 27 februari 2020

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами очевидців, посеред дня до групи підприємців підійшла група людей, яка складалася з декількох десятків молодиків в уніформі, та спробували знести загородження на дорозі, які були під охороною. Водночас розлючені молодики погрожували підприємцям зброєю, а потім відбулася стрілянина, пожежа та розпилення газу.

На Барабашово начались столкновения. В кадр попал мужчина с пистолетом

Geplaatst door Харьков 1654 op Donderdag 27 februari 2020

Geplaatst door Андрей Ильгов op Donderdag 27 februari 2020

Нагадаємо, загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями: поховали не повністю, з тіла зникли...

Як повідомляє портал "Знай.ua", три киянина згоріли живцем в каналізації

Портал Знай.uа повідомляв, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.