Координатор Національної програми «Велике будівництво» Юрій Голик показав як в рамках проекту ведуться роботи в Одеській області. На своїй сторінці в Facebook він опублікував фото і відео інфраструктурних об'єктів.

Зокрема, ведеться будівництво дитячого садка в Авангардівському ОТГ Одеської області.

Проект садка, прес-служба Юрія Голика
Проект садка, прес-служба Юрія Голика

«Організувалася ОТГ і почалася гра в SimCity в режимі реального часу. На пустирі будується дитячий садок на 190 місць. 45 млн грн на будівництво цього садка повинно бути профінансовано в цьому році з Державного Фонду Регіонального Розвитку. Більш ніж актуальне будівництво для ОТГ, яка розвивається і планує укрупнюватися», - заявив він.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Проект садка, прес-служба Юрія Голика
Проект садка, прес-служба Юрія Голика

В смт Авангард також ведеться будівництво старшої школи на 240 місць.

«Початкова школа в населеному пункті є, але старші діти змушені їздити в школи в Одесу і в Біляївський район. Близько 24 млн грн на будівництво цієї школи в цьому році має бути профінансовано з Державного Фонду Регіонального Розвитку», - заявив він.

Крім того, активно проходить реконструкція школи №2 в Біляївці на Одещині.

«У школі 542 учнів. Дві зміни. Реконструкція школи уможливить навчання всіх дітей в одну зміну. Один корпус побудований в 1897 році. Другий в 60-х роках минулого століття. Зараз тут будується новий корпус де будуть класи та актовий зал, якого в школі немає», - повідомив координатор програми« Велике будівництво».

Раніше Юрій Голик показав, як в рамках «Великої будівництва» ведеться будівництво нового корпусу місцевої школи у Слобожанському ОТГ Дніпропетровської області.