Із запоріжжя прийшли досить "огидні" новини. Так, в одному з магазинів популярної української мережі супермаркетів "АТБ", який знаходиться в Бородінському мікрорайоні, покупці помітили покрилися цвіллю грейпфрути.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих пабліків в мережі Instagram.

Гнилі апельсини в АТБ, Instagram
Гнилі апельсини в АТБ, Instagram

Так, дівчина, яка виявила підгнивший товар, заявила: "На теренах Запорізького АТБ можна знайти заморські делікатеси різних країн, даний вид з Італії. Грейпфрут дорблю з зеленою цвіллю прикрасить Вашу застільну атмосферу".

Варто нагадати нашим читачам, що це, на жаль, далеко не перший випадок появи на прилавках цієї мережі супермаркетів продуктів з цвіллю. Буває, що в цьому магазині можна знайти не тільки цвіль. Наприклад у Львові в одному з магазинів мережі жінці вдалося зловити на камеру справжнього щура.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні п*ніса, немає обіду? В Пузатій Хаті розгорівся середньовічний скандал.

Як повідомляв Знай.uа замість паштету гидка рідина - чого ледь не наївся покупець Сільпо, фото.

Знай.uа писав, воробей чи продавець? Дика птиця борсалася посеред м'яса в Novus.